loading...

FarmFun for Business

Wat kunnen we voor je doen?

Samen met jou werken we een succesvol programma uit dat de noden en budget respecteert. Een programma met hoog fungehalte en een motivatie- en creativiteitprikkelaar. Een waarbij elk profiel aan z’n trekken komt. Eventueel gecombineerd met een seminar en een uitgebreid boeren buffet. We zorgen ervoor.

Teambuilding Farm Trophy en Farm Challenge

Versterk je team. Laat ze elkaar en zichzelf ontdekken in volle strijd tijdens een van onze teambuildings in een buitengewoon kader.

Luxe huifkartochten alternatief vergaderen

Conference on Wheels

Echt out-of-the-box vergaderen of brainstormen kan je voortaan al rijdend. In onze business huifkar met groot scherm. Ook ideaal om je klanten of prospects origineel te ontvangen.

Alternatieve seminarruimte vergaderen

Seminars

Koe’mmuniceer met je medewerkers!

Team

Op de boerderij voelt jouw team zich meteen welkom. Een geschikte omgeving waar ze ongedwongen zichzelf kunnen zijn. Geen etiquette. Geen stropdassen. Maar alle ruimte en verbondenheid met de dieren. Gooi vanaf nu alle vooroordelen over boord want deze dag wordt onvergetelijk.

Weidegolf

Adem het platteland tijdens een spannend en geanimeerd partijtje golf op boeren wijze.

Bumperball

Mag het hilarisch zijn? En zijn jullie een team met nog wat energie teveel?

Vespa huur verhuur huren verhuren vespatocht teambuilding Limburg

Arrangementen

Combineer je teambuilding met een Vesparit of bezoek aan Europa’s grootste brouwerijmuseum…

Catering

Boerenbuffetje? Frietkraam? Broodjes? We zorgen ervoor!

Let that beast go!

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen

Tip

Ontdek de 7 valkuilen van teambuilding

Teambuilding is in! Het bevordert de werksfeer. Maar het organiseren van een teambuildingactiviteit is echter geen evidentie. Waar moet je op letten? Download nu gratis het document!

Reacties

Wim

Dit was de leukste teambuilding ever!!! We hebben ons ontzettend geamuseerd en zo hard gelachen. Het waren zeer afwisselende activiteiten, sportief en voor iedereen doenbaar. We hebben echt samen moeten werken en daar draait een teambuilding rond. Na de teambuilding hebben we ter plaatse nog gegeten en dat viel ook heel goed mee. Het menu was heel lekker, voldoende, toffe locatie en kortom dik ok. Een echte aanrader!!

Michelle S. VTI Hasselt

Beste Caroline, Patrick en medewerkers,

Bij deze wil ik jullie nogmaals van harte bedanken voor het hartverwarmend onthaal en de keileuke activiteiten.

Wij zijn allemaal moe maar voldaan huiswaarts gekeerd (het was heel stilletjes in de bus gisteravond).

Vandaag hebben veel collega’s mij laten weten dat ze een super leuke dag hebben gehad en dit is uiteraard ook dankzij jullie.

Van harte dank.
Groetjes
Véronique
Child Focus

Niet alle collega’s stonden er voor open om naar de boerderij te gaan voor de jaarlijkse “dag van de collega’s”. Moet zeggen dat het niet terecht was, want iedereen vond het TOP! Nogmaals bedankt en succes met jullie bedrijf.

Bex Kristien

Originele spellen, verrassend zo tussen de koeien, goed georganiseerd, betrokkenheid voor iedereen en je ziet de verschillende karakters naar boven komen. Het was een verrijkende dag. Een aanrader.

Gunther, Interboring

Iedereen heeft echt genoten.  Alle lof en complimenten voor jullie. Dokters waren ook heel enthousiast.  Zeer goed initiatief!

Hartelijk bedankt Mvg Sanne Kaufmann
Mariaziekenhuis.

Dag Caroline & Patrick,

Wij hebben een superleuke familiedag gehad ! De reacties gisteren waren allemaal lovend, alle kinderen hebben de dag van hun leven gehad, en ook de mama’s en papa’s hebben zich goed geamuseerd. We hebben geen last gehad van de regen, want jullie hebben dat super opgevangen en het alternatief was zeker zo leuk als het originele plan !

Een lovende reactie van een collega: zie de mail in bijlage.

Ik heb de vraag al gehad of we dit volgend jaar opnieuw willen organiseren, dus …

Renate
Ikea

Facebook

Volg het laatste nieuws via onze Facebookpagina