loading...

FarmFun for Kids

Wat kunnen we voor je betekenen?

Diploma boer worden (kinderfeestje)

Een gevarieerd programma met de mega stroberg, koe melken, knuffeldieren, quad rijden, pony verzorgen, …. Wedden dat je vriendjes dit het leukste feestje ooit vinden?

Bumperball Kids soccer actief feestje

Bumperball4Kids

Mag het hilarisch zijn? Huur onze kinder Bumperballen of speel Bumperball op de boerderij!

GPS Schattentocht

Iedereen is in de ban van het vinden van de schat!

Be yourself

Dit wordt het leukste kinderfeestje ooit! Veel afwisseling. Helemaal jezelf kunnen zijn. Voor elk kind een geschikte activiteit. Dat is FarmFun!

Maïsdoolhof kinder activiteit zomer Limburg Speurtocht

Maïsdoolhof (vanaf 1 juli tot 1 okt.)

De koeien zijn uit gebroken en maakten gangen in het maïsveld. Kom jij ze helpen redden?

Reacties

Vandaag verjaardagsfeestje gehad bij jullie! Alle kinderen waren stuk voor stuk heel enthousiast over jullie! Het kon al niet meer stuk, na het zien van de geboorte van de kalfjes!

Onze Lean heeft ervan genoten en is vanavond zeer tevreden in zijn bedje gekropen met als laatste woorden “mama nu ga ik lekker dromen deze dag blijf ik bewaren” en toen vielen zijn oogjes al toe!
Geweldig wat er uit het kleine kindermondje kwam!

Evi Willekens

Superleuk verjaardagsfeestje van Jorge gevierd vandaag bij jullie op de boerderij…de kinderen vonden het stuk voor stuk een topdag! Dank jullie wel voor de goede ontvangst…jullie doen dit met hart en ziel dat is overduidelijk…we komen zeker nog terug, groetjes uit Leut!!!

Tip

Ontdek de 7 valkuilen van teambuilding

Teambuilding is in! Het bevordert de werksfeer. Maar het organiseren van een teambuildingactiviteit is echter geen evidentie. Waar moet je op letten? Download nu gratis het document!

Facebook

Volg het laatste nieuws via onze Facebookpagina