loading...

Over ons

Over FarmFun

FarmFun maakt deel uit van een modern melkveebedrijf met zo’n 250 runderen. En onze koeien geven bijzonder lekkere melk. Weet je waarom? Wel, omdat ze dagelijks het toffe gezelschap krijgen van mensen die bij ons komen genieten van het groene gras, de schone lucht en heel veel bijzondere activiteiten. Saai wordt het nooit, niet voor jou en ook niet voor onze koeien!

 

Wie is FarmFun?

Caroline en Patrick. De boerin en de boer. Samen met een team van enthousiaste medewerkers werken we de klok rond en het hele jaar door aan onze missie: de productie van gezonde voeding op een verantwoorde manier. We zijn trots op het werk dat we leveren en die trots delen we graag. Daarom begonnen we jaren geleden bedrijfsbezoeken te organiseren. We openden ook een gastenverblijf voor actieve boerderijvakanties. Later kwamen er feestjes en teambuildings bij. FarmFun was geboren!

 

Onvergetelijke teambuildings, verjaardagsfeestjes en vrijgezellendagen

FarmFun zet altijd in op originaliteit én fun. Wat dacht je van een out-of-the-boxteambuilding? Een vergadering in een rijdende huifkar? Een onvergetelijke vrijgezellendag? Of een beestig kinderfeestje op onze boerderij?

 

Bij FarmFun zit je altijd goed voor een onvergetelijke dag! Met jouw team, jouw vriendengroep, jouw familie. We werken samen een succesvolle dag uit. En daarbij respecteren we natuurlijk je specifieke verwachtingen én je budget.

Teambuilding Bedrijfsuitje We build Smiles

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij FarmFun? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Geen verbintenis voor het leven! Je kan steeds weer uitschrijven.

Klik HIER