loading...

Referenties

Originele spellen, verrassend zo tussen de koeien, goed georganiseerd, betrokkenheid voor iedereen en je ziet de verschillende karakters naar boven komen. Het was een verrijkende dag. Een aanrader.

Gunther, Interboring

Dag Caroline & Patrick,

Wij hebben een superleuke familiedag gehad ! De reacties gisteren waren allemaal lovend, alle kinderen hebben de dag van hun leven gehad, en ook de mama’s en papa’s hebben zich goed geamuseerd. We hebben geen last gehad van de regen, want jullie hebben dat super opgevangen en het alternatief was zeker zo leuk als het originele plan !

Een lovende reactie van een collega: zie de mail in bijlage.

Ik heb de vraag al gehad of we dit volgend jaar opnieuw willen organiseren, dus …

Renate
Ikea

Niet alle collega’s stonden er voor open om naar de boerderij te gaan voor de jaarlijkse “dag van de collega’s”. Moet zeggen dat het niet terecht was, want iedereen vond het TOP! Nogmaals bedankt en succes met jullie bedrijf.

Bex Kristien

Iedereen heeft echt genoten.  Alle lof en complimenten voor jullie. Dokters waren ook heel enthousiast.  Zeer goed initiatief!

Hartelijk bedankt Mvg Sanne Kaufmann
Mariaziekenhuis.

Beste Caroline, Patrick en medewerkers,

Bij deze wil ik jullie nogmaals van harte bedanken voor het hartverwarmend onthaal en de keileuke activiteiten.

Wij zijn allemaal moe maar voldaan huiswaarts gekeerd (het was heel stilletjes in de bus gisteravond).

Vandaag hebben veel collega’s mij laten weten dat ze een super leuke dag hebben gehad en dit is uiteraard ook dankzij jullie.

Van harte dank.
Groetjes
Véronique
Child Focus

Dit was een van de betere teambuildings ooit die we al deden. Vaak gaan we karten of paintballen, maar sommigen vinden dat leuk, anderen minder. Bij deze activiteit kwam iedereen aan z’n trekken en werd iedereen meegesleurd. Top beleving! We gaan reclame maken voor jullie!

Bert Thijs
Dommelslag

referenties klanten teambuilding limburg

Trots op onze klanten:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren