loading...

Teambuilding

Wil je de groepsdynamiek van je team opkrikken? Wil je hen meer betrokken maken? Wil je ze elkaar beter laten leren kennen? Of ze belonen voor hun gedreven inzet? Maak dan kennis met de teambuildings van FarmFun!

 

Van Koe’mmunicatie tot Koe’nnectie

Zowel bij de Farm Challenge (vooral doe-opdrachten) als bij de Farm Trophy (denk- én  doe opdrachten) wakkeren we met veel fun de teamgeest aan en zorgen wij ervoor dat ze samen nog beter Koe’mmuniceren, Koe’nnecteren en Koe’coonen. Na een dagje FarmFun gaan de collega’s steeds van de Koe bij ons naar een sterkere Co van hun team waarbij ze ook achteraf nog beter communiceren en met elkaar connecteren.

 

Tijdens een programma van 3 uur worden een aantal proeven in competitieverband gespeeld. Alle spellen bevinden zich op de boerderij of in de wei en staan in het thema van de boerderij. Zowel de “brains” als de “handige Harries” worden betrokken. Maar om met de overwinnende FarmFun trofee aan de haal te kunnen gaan moet er de nodige inspanning, creativiteit, samenwerking en lef aan de dag gelegd worden. Iets waar ze als team achteraf nog de vruchten van plukken.

 

Deze teambuilding kan gecombineerd worden met een seminarie, catering, en andere activiteiten. Ook bij slecht weer beschikken we over de nodige faciliteiten.

Vat de koe bij de hoorns! Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor een verkennend gesprek of offerte.
Wij gaan voor een 100% tevredenheids garantie.

Ontdek wie je al voor ging >>.

Bewaren

Bewaren

Tip: Combineer je teambuilding met een meeting op originele wijze

“Conference on wheels”

Wat is dat?

Ontdek de 7 valkuilen van teambuilding

Teambuilding is in! Het bevordert de werksfeer. Maar het organiseren van een teambuildingactiviteit is echter geen evidentie. Waar moet je op letten? Download nu gratis het document!

Duur

3 à 3,5 uur

Groepen

Vanaf 10 personen, ook voor een “divers” team

Bij slecht weer

Bij regen kan de activiteit grotendeels binnen doorgaan. Geschikte kledij/schoeisel aangeraden. 

prijzen op aanvraag

We staan ook open voor uw specifieke wensen

Informatie aanvragen of direct reserveren?

Logo Farmfun

Jennenstraat 28
3950 Bocholt   (Limburg)

T. +32(0)89 47 39 74
GSM. +32 (0)478 76 45 21