loading...

Weidegolf

Golf. Maar met een extraatje…

Back to basic. Puur. Ongegeneerd. Competitief. Educatief. Gezellig. Dat is weidegolf bij Farm Fun. Het klinkt misschien gemakkelijk, maar onderweg kom je allerlei hindernissen tegen! Het is namelijk een echte wei,  en het gras is niet altijd netjes kort gemaaid!

Iedereen kan meedoen aan deze toegankelijke activiteit, dus trek je laarzen alvast aan.  Je hoeft voor boerengolf geen clinic of cursus te volgen, na een korte uitleg van boer of boerin kun je meteen aan de slag! Pak je klompstick en sla de bal meteen met een mooie boog in de hole!

Farm Fun zou zijn slogan “More than a game” niet waardig zijn als er geen extra dimensie aan werd gegeven. Bij elke hole voorzien we een leuk extraatje kwestie van je vaardigheden te testen en je educatief niveau wat op te krikken

Hoe zit het spel in elkaar?

Bij Weidegolf spelen verschillende  teams van  personen  tegen elkaar. Elke ploeg heeft een eigen bal en club (een golfstok met klomp).

Het spel start met een afslag. De eerste groep slaat de bal van aan het afslagpunt, waarna de tweede groep aan de beurt is. De ploeg van de bal die het verst van de hole of put verwijderd ligt, is dan aan slag. Binnen de groep sla je om de beurt.

Op het wedstrijdkaartje vul je de namen van alle groepsleden in. Per hole turf je eveneens het aantal slagen. De groep die op het einde het minste aantal slagen heeft, wint de partij!

€ 8 pp

Plezier inbegrepen

Vanaf 10 spelers.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Ongeveer 2 uur

Maar dat hangt volledig af van jezelf

Bij FarmFun moet je zijn.

Jennenstraat 28 Bocholt

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Te gek om los te lopen

Maak het nog wat knotsgekker door je te verkleden als koe, kip of haan. Pakken te huur, enkel voor volwassenen.

Bij nat gras best laarzen of hoge schoenen voorzien.
Overtreklaarsjes zijn ter plaatse te bekomen.

Logo Farmfun

Jennenstraat 28
3950 Bocholt   (Limburg)

T. +32(0)89 47 39 74
GSM. +32 (0)478 76 45 21
info@farmfun.be