• Drankjes
  Niet noodzakelijk een drankenforfait te nemen. Je kan ook gewoon per consumptie afrekenen. Blijf je ook eten? Vergeet dan je 'drankenforfait tijdens het eten' niet te nemen.

  Drankenforfait tijdens activiteit (3,5u)

  14,00

  p.p.

  excl. BTW € 12,50

  Min. personen 10
  Duur 3,5 uur (kan beperkt uitlopen)
  Download inspiratiegids

  Kom je naar FarmFun? Dan zou je door je competitiedrang wel eens een droge mond kunnen oplopen. Geen zorgen over je eindfactuur als je een drankenforfait neemt want alle drankjes zitten inbegrepen gedurende 3,5 uur. Iedereen kiest zelf, er is keuze tussen een uitgebreid aanbod aan drankjes zoals frisdrank, waters, koffie, thee, -beperkt- pils, wijn en cava, want we gaan het wel veilig houden.

  Het is niet absoluut nodig om een drankenforfait te nemen. We kunnen ook gewoon je verbruik afrekenen op je eindfactuur.

  Blijf je ook eten? Vergeet dan je 'drankenforfait tijdens het eten' niet te nemen.

  Drankenforfait tijdens activiteit (3,5u)

  Bekijk ook ons

  Bekijk ons volledige aanbod

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en ondertussen diep geworteld in elke Vlaamse provincie. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties