Bedankt voor je reservering. Je hoort van ons.

We sturen je nog een bevestiging per mail zodra de afspraak definitief vastgelegd is.

Bedankt

Bedankt voor je reservatie. Fijn dat je voor FarmFun koos voor een beestig leuk kinderfeestje op de boerderij! Ze gaan zich amuseren zodat ze er nog lang aan terugdenken.

Regent het die dag? Geen probleem, het feestje kan gewoon door gaan. Enkel bij extreme koude kan je best een alternatief achter de hand hebben, want het moet natuurlijk leuk blijven.

Een voorschot is niet nodig, maar mogen we vriendelijk vragen tijdig te annuleren moest dat noodzakelijk zijn? Afrekenen doen we op het einde, maar weet dat er geen betaal automaat aanwezig is. Eigen drank en eten kan buiten of in de huifkar genuttigd worden, niet in onze verbruiksruimtes. Maar je hoeft niet te zeulen met flessen, wij hebben hier alles om je dorst te lessen.

Een uitnodiging kan je afprinten vanaf de website. Daar vind je ook alle antwoorden op je vragen.

We kijken er nu al naar uit jullie te mogen ontvangen op onze belevenisboerderij!

Tot dan!

Met plezierige groetjes van bij de koetjes!

FarmFun

FarmFun is een belevenisboerderij én modern melkveebedrijf in het Limburgse Bocholt. Het is de plek waar wij, Caroline en Patrick, samen met onze drie kinderen en zo’n 250 runderen wonen. FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen, supertoffe kinderfeestjes en zoveel meer!

Bereikbaarheid

Jennenstraat 28
3960 Bocholt
+32 89 47 39 74
info@farmfun.be

BTW BE0553559501

Gratis eBook

7 tips voor een geslaagd teamevenement

Laat je e-mailadres achter en ontvang ons gratis eBook: 7 tips voor een geslaagd teamevenement