Er staat farmtastisch veel fun voor jou op het programma!

Hooi hooi! Fijn dat je er bij zal zijn!

FarmFun zijn meerdere belevenisboerderijen op een leuk plekje in Vlaanderen. Het is de plek waar wij: de boer, de boerin, de kinderen en de koeien wonen.

Weet je waarom onze koeien bijzonder lekkere melk geven? Omdat ze dagelijks het toffe gezelschap krijgen van mensen die bij ons tijdens teambuildings of feestjes komen genieten van het groene gras, de schone lucht en de bijzonder leuke activiteiten. Onze koeien vinden het fantastisch om die mensen aan het werk te zien en soms naar de opdrachten te zien staren zoals, euh, een koe naar een trein. Saai is het hier nooit. Niet voor ons, maar ook niet voor jou of onze koeien!

Wie is FarmFun?

Wij, de boerin en de boer, samen met ons team van enthousiaste medewerkers werken we de klok rond en het hele jaar door aan onze missie: op een verantwoorde manier gezonde voeding produceren. We zijn trots op ons werk en laten onze resultaten graag zien.

Daarom begonnen we jaren geleden bedrijfsbezoeken te organiseren. We openden ook gastenverblijven voor mensen die van actieve boerderijvakanties houden. Later kwamen daar onze beestige teambuildings en kei-koe-le feestjes bij. FarmFun was geboren!

Beestig leuke teambuilding met je Koe-llega’s

Binnenkort zal jij er bij zijn om met je andere teamleden een beestig leuke teambuilding op onze boerderij te beleven! Ons doel is jullie team hechter te maken. Wij doen dat in termen van Koe-nnecteren (samenwerken, elkaar beter leren kennen, groepsgevoel creëren,…), Koe-mmuniceren (praten met je collega’s, lachen en plezier maken, lang napraten,…) en Koe-coonen (gezellig samenzijn, weg zijn van de werkvloer, op je gemak voelen, …). Dit doen we door jullie te verrassen met een reeks spellen die in competitie gespeeld worden. Je amuseren zal een nieuwe betekenis krijgen!

Praktische informatie voor jouw bezoek aan de boerderij

  • Creëer een leuke sfeer vooraf. Bedenk bijvoorbeeld een beestig leuke kreet, zet jezelf in een leuke outfit in thema van de boerderij, of bereid iets voor om bepaalde mensen extra in de bloemetjes te zetten.
  • We spelen in de stal, hooischuur en wei. Bij nat gras doe je best schoeisel aan dat daarvoor geschikt is. Hoge wandelschoenen zijn ideaal. Bij regenweer proberen we je zoveel mogelijk droog te houden. Maar dat lukt niet altijd. Voorzie best een regenjas.
  • Draag makkelijke kledij die vuil mag worden. We zijn tenslotte op een boerderij
  • Deo en een volle fles parfum zijn geen overbodige luxe want er zijn niet op elke locatie douches. 
  • Onze begeleiders nemen foto’s die je worden toegestuurd via mail als je je e-mail adres achter laat in onze app tijdens je bezoek. Bovendien maak je dan ook nog kans om een teambuilding te winnen!
  • Er kan een foto van jou (meestal in groep) online geplaatst worden. Als je dit niet wil dien je ons hiervan op de hoogte te brengen.
  • Like onze Facebookpagina en je weet alles als eerste!

 

Klik hier voor meer info over de vestiging van jouw keuze en maak kennis met het team.

 

Onze spel coaches

Stuk voor stuk helden

Onze monitoren kinderfeestjes

Stuk voor stuk helden

Onze officetoppers

Stuk voor stuk helden

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.