Bumperball op locatie is te boeken in FarmFun Bocholt, FarmFun Essen en in FarmFun Merchtem

Bumperball op locatie

Buikpijn van het lachen

Bumperball is je garantie voor lachkrampen bij elke gelegenheid. Kruip samen met je vrienden, collega’s of familieleden in een bumperball en laat het plezier beginnen! Buikpijn van het lachen gegarandeerd!

Huur je bumperballen

Wil je graag bumperball op locatie spelen? Deel dan het aantal deelnemers door twee om te weten hoeveel ballen je nodig hebt. Je neemt altijd een even aantal ballen. Het minimum is zes. Voor een hele dag bumperballen zonder onze begeleiding op locatie betaal je 25 euro per bumperball. Ga je op weekend en wil je de ballen langer huren? Dan betaal je 50 euro/dag extra (totaal, dus niet per bal).

Nu ook levering mogelijk! (expresdienst)

Wil je de bumperballen laten leveren en/of laten ophalen? Dan betaal je één euro vanaf onze vestiging in Bocholt, met een minimum van 50 euro (inclusief de terugweg).

Voorbeeld: Levering en ophalen in Leuven (85 Km enkele rit):

  • Levering: 85 euro
  • Ophalen: 85 euro

Bumperballen huren: enkele aandachtspunten

  • Bumperballen zijn ook in lege toestand best groot. Voorzie dus een auto met leeg koffer en achterbank voor het transport.
  • Kom je de bumperballen ophalen? Dan vragen we naast de huursom ook een waarborg. We hebben geen betaalautomaat, dus breng voldoende cashgeld mee. En vergeet ook je identiteitskaart niet.
  • Je krijgt blowers mee om de bumperballen op te pompen en leeg te zuigen (een 230V-stopcontact is noodzakelijk). Zo begin je niet buiten adem aan het spel. Wil je je waarborg volledig terugkrijgen? Dan breng je de bumperballen proper terug.
  • Speel bumperball alleen in een sporthal of op gras. Kies een ruim open terrein zonder obstakels, ruwe muren of puntige uitsteeksels. Zo blijft het spel fun.
  • Bumperball is geschikt voor personen van 1,30 tot 2 meter. De minimumleeftijd is tien jaar.
  • Goals, speelbal, hesjes en poetsdoeken zijn niet inbegrepen.
Vanafprijs
Meerprijs volledig weekend (totaal)
Leveren/ophalen (per km)
Minimumleeftijd

Een garantie voor lachkrampen

Neem gerust contact op

Wil je ook eens alles geven en je samen met je collega’s, vrienden of familieleden kostelijk amuseren? Huur dan onze bumperballen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.