Bumperball op locatie

Buikpijn van het lachen

Bumperball is je garantie voor lachkrampen bij elke gelegenheid. Kruip samen met je vrienden, collega’s of familieleden in een bumperball en laat het plezier beginnen! Buikpijn van het lachen gegarandeerd!

Huur je bumperballen

Wil je graag bumperball op locatie spelen? Deel dan het aantal deelnemers door twee om te weten hoeveel ballen je nodig hebt. Je neemt altijd een even aantal ballen. Het minimum is zes. Voor een hele dag bumperballen zonder onze begeleiding op locatie betaal je 25 euro per bumperball. Ga je op weekend en wil je de ballen langer huren? Dan betaal je 50 euro/dag extra (totaal, dus niet per bal).

Dit hangt af van het aantal deelnemers en de groepsgrootte. Je hebt niet zoveel ballen nodig als deelnemers. Het is een fysieke activiteit, na 8 a 10 minuten ga je afwisselen. Doorgaans heb je maar half zoveel ballen nodig als deelnemers. Als je meer tijd ter beschikking hebt, kan je nog verminderen in aantal ballen. Ga je voor minder dan 6 Bumperballen, wordt de interactie tussen de deelnemers wel minder. De meeste FarmFun vestigingen beschikken over 10 Bumperballen. Een groter aantal is bespreekbaar.

Als je Bumperballen huurt moet je zelf zorgen voor

 • Een stopcontact (gewoon 230V)
 • Een ruim grasveld (wei, voetbalveld, grote gazon,…) of sporthal met zo weinig mogelijk obstakels. Zeker geen ruwe muren, prikkeldraad, puntige voorwerpen, paaltjes, glas, kiezeltjes,… in de omgeving van het speelveld.
 • Iets om veilig een doel/goal af te bakenen (bv kegeltjes). Je kan ook flexibele goaltjes kopen bij Action of Decathlon. Plaats de goaltjes ca 20m uit elkaar.
 • Voetbal
 • Gekleurde hesjes (onze bumperballen zijn transparant)
 • Doeken en eventueel water om de ballen achteraf weer schoon te maken

Als je bij FarmFun Bumperballen huurt krijg je fatsoenlijke, degelijke Bumperballen en een 230V pomp op ze op te blazen.
Eventueel krijg je een verlengkabel mee indien gewenst. We geven deze meestal niet standaard mee, omdat die wel eens vergeten wordt mee terug te brengen 🙂

Opblazen

 1. Met de meegeleverde elektrische pomp kan je de ballen opblazen. Plaats hiervoor de connector van de pomp op de connector van de bal. De pomp kan aan één zijde zuigen en aan de andere zijde blazen.
 2. Blijf in de buurt terwijl je pompt. Het gaat verrassend snel en de pomp stopt niet vanzelf. Laat de druk niet te hoog oplopen. Je moet de bal nog wat kunnen indrukken.
 3. Let op dat je de dop van de connector van de bal terug monteert. Verlies hem niet en let er op dat je er niet op trapt. (€30!)
 4. Als de plek van opblazen geen veilige speelplek is, verplaats de ballen dan meteen naar de speelweide om ongelukjes te voorkomen.
 5. Verplaats de ballen al rollend of dragend en niet schurend/slepend over de grond.

Leeg laten

 1. Je kan na het spelen de connector van de bal demonteren en het ventiel indrukken en tegelijk een kwartslag draaien. De lucht zal dan ontsnappen uit de bal.
 2. Wil je ze compacter? Sluit dan het ventiel en zuig met de pomp vacuüm.
 3. Plaats de dop terug op het ventiel
 4. Sleep/schuur de lege bal niet over de ruwe grond

Je kan de Bumperballen zelf komen ophalen op de locatie van reservatie. Soms kan dat ook al de dag voordien. Spreek dit best goed af. Zorg dat je een auto hebt met leeg koffer en achterbank. In de meeste auto’s passen wel ’n 8-tal bumperballen.

Wil je beroep doen op een koerier? We proberen het voor je te regelen.

Enkele dagen na je reservatie ontvang je een factuur van het huurbedrag via e-mail. De betaling verloopt via bank overschrijving. Er wordt niet met een voorschot of eindfactuur gewerkt.

De waarborg (altijd €200) betaal je cash bij afhalen of levering van de Bumperballen en krijg je meteen cash terug als je de Bumperballen netjes terug brengt.

Onze Bumperballen zijn van kwalitatief materiaal gemaakt en kunnen tegen een “stootje” 😉 Gebruik gewoon je boeren verstand en het komt wel goed. Schadegevallen komen gelukkig slechts heel zelden voor.
Mocht er toch eens iets gebeuren en de ballen lopen schade op wordt deze doorberekend. Dit wordt van de waarborg ingehouden. De schaden kan groter zijn dan de waarborg.

 • Dopje connector stuk of verloren: €30
 • Ballen vuil terug gebracht: €4/bal
 • Klein schadegeval (Bvb scheurtje tot ca 10 cm): €50
 • Groot schadegeval (bvb grote scheur > ca 10 cm): €200

Alle details kan je vinden op www.farmfun.be/voorwaarden

Je reserveert best met het contactformulier welk je hier onder met de knop bereikt. Zo hebben we meteen alle nodige gegevens.

Ons systeem houdt geen automatische stock bij. Na reserveren controleren we of er voldoende Bumperballen voorradig zijn en brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte over je reservering: zowel positief als negatief.

 • Gewoon voetbal is de aanrader bij uitstek
 • Dikke Bertha / Schipper mag ik over varen. Wie getikt wordt wordt ook tikker. Start wel met de sterkste krachtpatser
 • Last man standing. Start in een cirkel en beuk er op los. Wie valt blijft liggen. De laatste is de winnaar.
 • Bommetje. Iedereen staat in een cirkel. Tel af van 3 naar 0 en ren alsof je leven er van af hangt richting het middelpunt waar een bal ligt. Wellicht komt iedereen gelijktijdig aan. Het gevolg kan je al raden 😉
 • Koprol challenge
 • Wellicht bedenk je zelf nog een aantal uitdagingen er bij.

Onze Bumperballen zijn doorgaans geschikt voor leeftijden vanaf ca 10 jaar. Voor kleinere kinderen zijn ze relatief groot en zwaar. Enkel in onze Bocholtse vestiging beschikken we over kinder bumperballen. Deze zijn geschikt vanaf zowat 6 tot ongeveer 12 jaar bij een normale bouw.

Nu ook levering mogelijk! (expressdienst)

Wil je de bumperballen laten leveren en/of laten ophalen? Dan betaal je één euro vanaf onze vestiging in Bocholt, met een minimum van 50 euro (inclusief de terugweg). Levering vanaf een andere FarmFun locatie moet individueel bekeken worden.

Voorbeeld: Levering en ophalen in Leuven (85 Km enkele rit):

 • Levering: 85 euro
 • Ophalen: 85 euro

Bumperballen huren: enkele aandachtspunten

 • Bumperballen zijn ook in lege toestand best groot. Voorzie dus een auto met leeg koffer en achterbank voor het transport.
 • Kom je de bumperballen ophalen? Dan vragen we naast de huursom ook een waarborg. We hebben geen betaalautomaat, dus breng voldoende cashgeld mee. En vergeet ook je identiteitskaart niet.
 • Je krijgt blowers mee om de bumperballen op te pompen en leeg te zuigen (een 230V-stopcontact is noodzakelijk). Zo begin je niet buiten adem aan het spel. Wil je je waarborg volledig terugkrijgen? Dan breng je de bumperballen proper terug.
 • Speel bumperball alleen in een sporthal of op gras. Kies een ruim open terrein zonder obstakels, ruwe muren of puntige uitsteeksels. Zo blijft het spel fun.
 • Bumperball is geschikt voor personen van 1,30 tot 2 meter. De minimumleeftijd is tien jaar.
 • Goals, speelbal, hesjes en poetsdoeken zijn niet inbegrepen.
Prijs per Ball
Meerprijs volledig weekend (totaal)
Leveren/ophalen (per km)
Minimumleeftijd

Inspiratie

 • Gewoon voetbal is de aanrader bij uitstek
 • Dikke Bertha / Schipper mag ik over varen. Wie getikt wordt wordt ook tikker. Start wel met de sterkste krachtpatser
 • Last man standing. Start in een cirkel en beuk er op los. Wie valt blijft liggen. De laatste is de winnaar.
 • Bommetje. Iedereen staat in een cirkel. Tel af van 3 naar 0 en ren alsof je leven er van af hangt richting het middelpunt waar een bal ligt. Wellicht komt iedereen gelijktijdig aan. Het gevolg kan je al raden 😉
 • Koprol challenge
 • Wellicht bedenk je zelf nog een aantal uitdagingen er bij.

 

Hou het altijd veilig en beuk nooit onverwachts in op een andere deelnemer.

Een garantie voor lachkrampen

Neem gerust contact op

Wil je ook eens alles geven en je samen met je collega’s, vrienden of familieleden kostelijk amuseren? Huur dan onze bumperballen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.