Knotsgekke challenge voor mannen en vrouwen met ballen!

Bumperball

De beuk erin! Dat is kort samengevat de essentie van een potje bumperballen. Jij en je vrienden, familieleden of collega’s hijsen je in een bumperball en gaan vervolgens total loss. Ren, bots, stuiter en probeer te scoren tot je tong net zo lang is als die van onze koeien.

Bumperball is een van onze populairste activiteiten en een echte topper bij elke teambuilding, vrijgezellendag, vriendenuitje en kinderfeestje!

Voetbaltalent niet nodig

Je speelt met twee teams van vier tot vijf spelers. Het doel? De bal met je voeten in het doel van je tegenstander trappen. Maar maak je geen zorgen. Je hoeft geen voetbaltalent te hebben om te bumperballen. Een stevige portie enthousiasme is meer dan genoeg!

Bumperballen met coaching

Het spel duurt zo’n acht tot tien minuten, afhankelijk van de conditie van de spelers. Alle remmen los en … laat die botspartijen, koprollen en dolle stunts maar komen! Even op adem komen en dan wisselen! Bumperball bestaat in verschillende spelvarianten. Je kunt rekenen op voortdurende begeleiding door onze coach. En je bent veilig in je bubbelbal. Alleen je ego kan een deuk oplopen. 

Bumperball Funbal Bubbelbal

Bumperballen bij FarmFun of op locatie

Bumperball speel je bij ons op de boerderij indoor of outdoor en altijd onder begeleiding. Maar je kunt onze bumperballen ook huren. Dat saaie familiefeest een shot pure fun geven? Of de funfactor van de jaarlijkse barbecue van je vereniging verhogen? Geen probleem! Steek enkele mensen in een bumperball en enjoy the show!

Praktische info

Wat heb je nodig?

  • kleding die vuil mag worden
  • stevige schoenen
  • een reservepaar droge schoenen en sokken (handig als het gras nat is, want alleen bij heel slecht weer spelen we binnen)
  • heel veel deo en een volle fles parfum (want douchen kan bij ons niet)

Liever spelen op je eigen locatie?

Bumperballen huren kan ook. Klik hier.

Hoeveel kost dat?

Voor één uur bumperballen op de boerderij, inclusief begeleiding van het spel, betaal je:

  • 250 euro voor acht ballen
  • 300 euro voor tien ballen

Voor een extra uur betaal je 50 euro.

Vanafprijs
Meerprijs per uur
Min aantal personen
Duur
Koe-mmuniceren
Koe-nnecteren
Koe-coonen
Actief

Kun je tegen een stootje?

Vat de koe bij de horens!

Heb jij ballen en kun je tegen een stootje? Dan moet je zeker komen bumperballen! Reserveer meteen je spel om te spelen op de boerderij.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.