Ongetwijfeld heb je al een en ander vernomen over de nieuwe maatregelen i.v.m. corona. Vanzelfsprekend gaat de volksgezondheid voor en respecteren we de beslissing om alle recreatieve en sportieve evenementen af te gelasten ongeacht de schaalgrootte en dit tot en met 3 april 2020. De FarmFun activiteiten vallen hier ook onder.

Op dit moment moeten we het stellen met deze informatie. Zodra we meer weten zullen we dit snel communiceren. We weten dat je er naar uit keek om de activiteit te beleven en we zijn ons bewust van de ongemakken. Vanzelfsprekend is het mogelijk jouw geboekt event te verplaatsen naar een latere datum of te annuleren. Tot nader order blijven wel onze algemene voorwaarden op de reservaties van kracht. De impact op de evenementensector is nu al enorm. We rekenen op de solidariteit van het publiek en danken iedereen voor het begrip.

We maken van een nood een deugd en gebruiken de vrijgekomen tijd om de nodige maatregelen te treffen die ons in staat stellen alle reservaties te kunnen plaatsen op een latere datum. We zullen klaar staan om jullie na deze crisis een leuke dag te bezorgen!

Maak er een creatieve tijd van en we hopen samen met jou op een snelle afloop zonder teveel slachtoffers en ongemakken.

Team FarmFun.