De missie en visie van FarmFun

De missie van FarmFun

Het is onze missie om teams te helpen op een beestig leuke manier een sterker kuddegevoel te creëren zodat ze beter Koe-nnecteren, Koe-mmuniceren en Koe-coonen.

FarmFun wil een plaats zijn waar collega’s, vrijgezellen, vrienden en kinderen zich beestig goed kunnen amuseren in de leefwereld van onze boerderij. Wij organiseren tussen onze melkkoeien activiteiten en teambuildings waarbij onze actieve én rustigere gasten elkaar op een kei-koe-le manier kunnen uitdagen en plezier beleven.

Met onze pijler FarmFun for Business richten we ons op collega’s van bedrijven en organisaties die we voor een dagje koe-llega’s maken. We bieden hen superleuke denk- en/of doeopdrachten aan die meer teamgeest creëren en ervoor zorgen dat ze samen nog beter kunnen koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen.

Met FarmFun for Friends en FarmFun for Kids organiseren we originele activiteiten en feestjes voor vrijgezellen, vrienden en kinderen die eens wat anders willen en zich volledig willen smijten. Waarom je ook naar FarmFun komt, je bent altijd zeker van farmtastisch veel fun!

De visie van FarmFun

Door het organiseren van laagdrempelige activiteiten, begeleid door enthousiaste medewerkers, geven we onze bezoekers een moment vol beleving, met veel afwisseling, waarbij iedereen zich betrokken voelt. En dit in een ongedwongen kader dat natuurlijk aanvoelt.

FarmFun wil de norm van “zich amuseren” verleggen en positief bijdragen aan de sfeer en productiviteit van teams.

FarmFun heeft zichzelf tot doel gesteld voor klanten, leveranciers, medewerkers en partners een professionele, eerlijke en betrouwbare partner te zijn, gedreven door een groot kwaliteitsbesef en gefocust op de hoogste klanttevredenheid welke voor elke Vlaming binnen de 45 minuten rijafstand bereikbaar is.

Laat van je horen

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over FarmFun? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.