Kei-koe-le feestjes, beestige teambuildings en Limburgse hartelijkheid

Belevenisboerderij én modern melkveebedrijf

FarmFun is een belevenisboerderij én modern melkveebedrijf in het Limburgse Bocholt. Het is de plek waar wij, Caroline en Patrick, samen met onze drie kinderen en zo’n 250 runderen wonen.

Weet je waarom onze koeien bijzonder lekkere melk geven? Omdat ze dagelijks het toffe gezelschap krijgen van mensen die bij ons tijdens teambuildings of feestjes komen genieten van het groene gras, de schone lucht en de bijzonder leuke activiteiten. Onze koeien vinden het fantastisch om die mensen aan het werk te zien en soms naar de opdrachten te zien staren zoals, euh, een koe naar een trein. Saai is het hier nooit. Niet voor ons, maar ook niet voor jou of onze koeien!

Wie is FarmFun?

Wij, Caroline en Patrick, zijn de boerin en de boer. Samen met ons team van enthousiaste medewerkers werken we de klok rond en het hele jaar door aan onze missie: op een verantwoorde manier gezonde voeding produceren. We zijn trots op ons werk en laten onze resultaten graag zien.

Daarom begonnen we jaren geleden bedrijfsbezoeken te organiseren. We openden ook gastenverblijven voor mensen die van actieve boerderijvakanties houden. Later kwamen daar onze beestige teambuildings en kei-koe-le feestjes bij. FarmFun was geboren!

Onvergetelijke teambuildings, verjaardagsfeestjes en vrijgezellendagen

Zeg je FarmFun? Dan zeg je originaliteit én fun. Of hoe noem je anders teambuildings, feestjes of vrijgezellendagen waarbij je op konijnen (geen echte) mag schieten, met weidepalen (wel echte) mag sjouwen of gehuld in een bal tegen elkaar mag springen? En dan zwijgen we nog van onze escape-stal en activiteiten in het stro!

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen, supertoffe kinderfeestjes en zoveel meer!

Onvergetelijke momenten

MAATWERK

Een waarheid als een koe: bij FarmFun ben je zeker van onvergetelijke momenten! We werken graag een programma op maat voor je uit, helemaal volgens je specifieke verwachtingen én je budget.

Laat er geen gras over groeien! Dat bezorgt je alleen maar extra maaiwerk. Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan voor jouw teambuilding of feestje. Ben je in de buurt van Bocholt (Limburg)? Kom dan gerust eens bij ons langs.

Onze spel coaches

Stuk voor stuk helden

Onze monitoren kinderfeestjes

Stuk voor stuk helden

Onze officetoppers

Stuk voor stuk helden

Gratis eBook

7 tips voor een geslaagd teamevenement

Laat je e-mailadres achter en ontvang ons gratis eBook: 7 tips voor een geslaagd teamevenement