fbpx

Veelgestelde vragen

Alle prangende vragen op een rij
  • De spellen Farm Games zijn minder doordacht en minder ver uitgewerkt dan de Farm Trophy en Farm Challenge. Absoluut toch leuk, maar eerder het “instap model”. Geschikt voor een brede doelgroep.
  • De Farm Trophy heeft goed doordachte spellen, geschikt voor een heel breed publiek, netjes afgewerkte materialen en een hogere wow-factor dan de Farm Games. Hier doe je zowel denk als doeopdrachten.
  • De Farm Challenge zijn eveneens goed doordachte spellen, geschikt voor de actieve doeners. Er zitten bijna geen denk-opdrachten in en behoorlijk competitief opgesteld. Hoge fun-factor, maar niet alle spellen hebben een slechtweer oplossing. Geschikt voor grote groepen.
Farm Games 10 personen
Farm Trophy 12 personen
Farm Challenge 12 personen

Dit kan je volledig zelf bepalen, natuurlijk een beetje afhankelijk hoe laat andere groepen aanwezig gaan zijn.

Bij boeking wordt er een voorschotfactuur gemaakt van 3/4 (75%) van het verwachte totaalbedrag. Je hoeft dus niets te betalen vooraleer er een factuur jouw richting uit komt.

Na het event komt er een eindafrekening. De betaling gebeurt altijd per overschrijving; er is geen betaal automaat.

Kinderfeestjes worden cash ter plaatse afgerekend, geen voorschot.

De verdeling gebeurt op de boerderij doormiddel van een ‘namaak’ koe. Iedereen mag uit het achterste van de koe een sjaaltje pakken. De kleur van het sjaaltje bepaalt bij welke kudde jullie die dag horen.

Indien er groepen zijn die verdeling zelf willen doen, dit is geen enkel probleem. Gelieve dit op voorhand even door te geven, zodat we hier rekening mee houden.

Het is niet nodig om vroeger te komen. Hou best het afgesproken uur aan zodat de planning niet in gedrang komt.

Drank is voorzien op de boerderij. Deze kan je kopen ter plaatse kopen.  Het betreft de normale frisdranken, water, pils, witte en rode wijn. We vragen met aandrang alcohol te vermijden tijdens de spellenreeks om de veiligheid te garanderen.

In Essen is dit zeker aan te raden. In Bocholt is de dichtstbijzijnde bushalte op 3km afstand.

Grotendeels van de activiteiten kunnen de personen mee doen. Je kan op dat moment best zelf beslissen.

De meeste van de activiteiten kunnen ook binnen door gaan. Bij lichte regen kan je je hier best op kleden. Bij hard regen zal dit bekeken moeten worden.

Je kan best je Teambuilding aanvraag online invullen. Wij contacteren jou zo snel mogelijk als de voorgestelde datum nog past.

Op onze website kan je je aanvraag indienen. We helpen je zo snel mogelijk verder, zodat we je een gepaste offerte kunnen doorsturen. Deze offerte kan je online goedkeuren.

Gratis eBook

7 tips voor een geslaagd teamevenement

Laat je e-mailadres achter en ontvang ons gratis eBook: 7 tips voor een geslaagd teamevenement