Farm Challenge is te boeken in Farmfun Bocholt

Een spannende teambuilding voor handige koe-llega’s

Farm Challenge

Zie je in de prachtige weiden en ruime stallen van het Limburgse FarmFun een enthousiaste groep handige harry’s en harriëttes in de weer met katapulten, hooizakken en kruiwagens? Dan zie je geen vlijtige loonwerkers, maar dartele koe-llega’s die proberen om de speelse doeopdrachten van de Farm Challenge te winnen. Een teambuilding zoals je er nog nooit een zag!

Deze activiteit is te boeken in FarmFun Bocholt

‘Van jullie melk’

Bestaat jouw team uit mensen die van aanpakken weten? En wil jij met een teambuilding vol fun en uitdagende doeopdrachten de teamgeest aanvuren en koe-llega’s nog beter laten koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen? Dan is de Farm Challenge wat jouw team nodig heeft!

In een teambuilding van drie uur werken koe-llega’s intensief samen om zoveel mogelijk van de reeks doeopdrachten als eersten tot een goed einde te brengen en zo de Farm Challenge te winnen. Het resultaat? Een hechter team en een toffe teambuilding waarvan jij en je collega’s weken later nog, euh, ‘van jullie melk zijn’.

Een teambuilding met extraatjes

Wil jij deze unieke teambuilding nog versterken? Wil je de koe niet alleen bij de hoorns vatten maar ze ook zo lang mogelijk vasthouden om het maximum uit je teambuilding te halen? Koppel dan je Farm Challenge aan een seminar, overheerlijke catering of andere toffe activiteiten in het mooie Limburg. Wij hebben heel veel ervaring met de organisatie van teambuildings en werken graag een voorstel op maat voor je uit.

Kies je voor een teambuilding bij FarmFun? Dan krijg je:

  • een doordachte teambuilding die de teamspirit op een leuke manier verhoogt, geschikt voor een gedifferentieerd publiek
  • frisse, gezonde buitenlucht die het energieniveau op peil houdt
  • een bijzondere setting waar je je meteen thuis voelt en etiquette niet nodig is
  • de foto’s direct in ieders mailbox
  • een snelle offerte zonder verrassingen
  • leuke begeleiders
  • dat je méér krijgt dan je verwacht
  • fun, fun, fun!
Koe-mmuniceren
Koe-nnecteren
Koe-coonen
Actief

Teamgeest versterken?

Neem gerust contact op

Schenk je koe-llega’s een unieke teambuilding en versterk op een originele manier en met heel veel fun de teamgeest in je bedrijf. Kies voor de Farm Challenge als teambuilding en kom je beestig amuseren bij FarmFun. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.