Een teamevent vol fun en spankracht!

Farm Expert Games

Tijdens de Farm Expert Games haal je het beste uit jezelf en je koe-llega’s om zo met je hele team onze knallende denk- en doeopdrachten te winnen. Samenwerken en teamverband staan hier centraal. Jullie hebben body én brains nodig om zo snel en efficiënt mogelijk de meest uitdagende en leuke opdrachten tot een goed einde te brengen, terwijl onze koeien jullie aanmoedigen of … met vraagtekens in de ogen naar jullie gestuntel kijken. 😉 Hilariteit verzekerd!

Een portie lef

Wil je met je team de Farm Expert Games winnen en genieten van eeuwige roem op kantoor? Dan moet je de talenten van je teamleden ontdekken én goed benutten. Iedereen kan deelnemen aan dit teamevent, ook minder actieve collega’s. Het programma van de Farm Expert Games bestaat uit een 6-tal proeven op de boerderij of in de wei. Wil je triomferen? Dan moet je creatief zijn, samenwerken en een gezonde portie lef hebben.

Drie keer koe

Ons bedrijf telt zo’n 250 melkkoeien. Kom jij met je koe-llega’s naar FarmFun? Dan voegen we daar met koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen nog drie prachtexemplaren aan toe. Want door in een ander kader en andere omstandigheden met elkaar te communiceren en gezellig samen te zijn, leren jij en je koe-llega’s elkaar beter kennen en groeien jullie dichter naar elkaar toe. Het resultaat? Jullie gaan van de ‘koe’ bij ons naar een sterkere ‘co’ in jullie team!

Een teamevent én meer

Mag het iets meer zijn? Combineer dan deze leuke Farm Expert Games met een seminar, overheerlijke catering of andere toffe activiteiten. Wij werken vanuit onze jarenlange ervaring met teamevents voor bedrijven graag een vrijblijvend voorstel voor je uit. Onze doelstelling? Honderd procent tevreden deelnemers én bedrijven!

Koe-mmuniceren
Koe-nnecteren
Koe-coonen
Actief

Organiseer jij je teamevent bij FarmFun?

Dan ben je zeker van:

  • een doordachte teambuilding die de teamspirit op een leuke manier verhoogt, geschikt voor een gedifferentieerd publiek
  • frisse, gezonde buitenlucht die het energieniveau op peil houdt
  • een bijzondere setting waar je je meteen thuis voelt en etiquette niet nodig is
  • de foto’s direct in ieders mailbox
  • een snelle offerte zonder verrassingen
  • leuke begeleiders
  • dat je méér krijgt dan je verwacht
  • fun, fun, fun!

Kuddegevoel versterken?

Controleer of er nog plaats is in de stal

Wil jij het kuddegevoel tussen je koe-llega’s versterken en de teamspirit verhogen met een origineel teamevent? Kom dan strijden om de Farm Expert Games. Grote groep? Geen probleem, we maken graag een offerte op maat.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.