fbpx
The Farm Battle 2019
TFB logo

Bedankt voor…

Deze FARMtastische dag vol plezier en vertier, zonder jullie was het niet gelukt.

Dankzij onze veeltallige deelnemers werd het weer een spetterende editie om nooit meer te vergeten. Overdag gaan met die banaan tijdens de activiteiten en je voluit smijten om onze koe-le FARM-trofee te winnen. ’s Avonds feesten gelijk de beesten en dansen om de spieren goed los te schudden na deze actieve dag.

Nogmaals een dikke proficiat aan de winnaar van dit jaar: Crelan Bocholt.

Huh?

The Farm Battle, een event georganiseerd door FarmFun dat een combinatie is van een teambuilding, een feestje, een netwerkevenement en een barbecue. Deelnemers gaan in teams op onze belevenisboerderij allerlei hilarische opdrachten uitvoeren die vaak uitmonden in situaties waarbij mensen over de grond rollen van het lachen.

Geniet van de aftermovie!
Waarom The Farm Battle?
2 vrouwen die de polonaise doen
Koe-mmuniceren

De Farm Battle is een event dat nog lang over de tongen zal gaan. En je wilt toch dat frustrerende ‘hebben ze het er nu weer over’-gevoel vermijden, niet?

Groep mensen op een boerderij
Koe-nnecteren

Je leert je teamleden op een andere manier kennen. En dat draagt alleen maar bij tot de feestvreugde in je bedrijf, vereniging of organisatie.

personen die aan het bumperballen zijn
Koe-coonen

Je brengt in een unieke setting en een ongedwongen sfeer een gezellige tijd door met je koe-llega’s of de leden van je vereniging of organisatie.

Man die aan het lachen is bij een bumperbal
Koe-llega’s

Neem je met een aantal koe-llega’s deel? Dan verhoog je niet alleen de teamspirit, maar profileer je je bedrijf ook als een aantrekkelijke werkgever.

Vrouwen die aan een koord trekken
Iedereen ‘battelt’

De Farm Battle is fun voor iedereen. De opdrachten en challenges zijn geschikt voor handige en minder handige harry’s en harriëttes, sportieve en minder sportieve bonken en bonkinnen en echte en minder echte bollebozen.

Personen die aan een wiel draaien
Netwerken maar toch ook niet

De omgeving, de sfeer en het informele karakter van de Farm Battle leiden tot spontane gesprekken. Je netwerkt dus zonder dat je netwerkt.

Man in een kruiwagen
Schappelijke prijs

Op zoveel fun kun je eigenlijk geen prijs plakken. Maar omdat een mens toch wat moet, hebben we een poging gedaan. Het resultaat? Je kunt al deelnemen met een beperkt budget per persoon.

man aan een katapult
Unieke ervaring

Wie deelneemt kan eindelijk zeggen dat hij alles heeft gedaan en gezien. Want de Farm Battle vindt plaats op een boerderij met heavy decor en is uniek in zijn soort.

Geschikt voor elk team
Totaalbeleving

De Farm Battle biedt je medewerkers, koe-llega’s of de leden van je vereniging of organisatie een totaalbeleving waarbij fun en gezellig samenzijn centraal staan. Het is bovendien de ideale gelegenheid om hen op een originele manier te bedanken voor hun inzet.

Teambuilding

Je voert de challenges uit in een team van 8 tot 10 leden. Wij zorgen voor leuke, originele en gevarieerde opdrachten zodat iedereen tijdens de uitvoering zijn bijdrage kan leveren.

Innerlijke mens

Van ‘farmbattelen’ krijg je honger. Daarom voorzien we ’s avonds lekkere oer-Belgisch frietjes?. Ga langs bij onze frietkraam en geniet van dit overheerlijks.

Unieke setting

Een echte koeienboerderij in het bronsgroen eikenhout, heavy tenten en robuust meubilair. Je zult hard moeten zoeken naar een setting die even uniek is als die van de Farm Battle!

Entertainment

Jij en je teamleden zorgen natuurlijk voor de grootste entertainmentfactor tijdens de opdrachten. Een rol die onze Farm Battle-liveband van je overneemt tijdens de afterparty. Ideaal om je stijve spieren los te dansen!

Randanimatie

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zul je ook kunnen genieten van de farmtastische randanimatie die onze partners je bieden. Je merkt het, je vervelen is geen optie!

What’s in it for me?

  • Een gelegenheid om meer en sterkere interne en externe relaties op te bouwen
  • Een mogelijkheid om je team dichter bij elkaar te brengen en hen te motiveren om targets te bereiken
  • Een toffe manier om je medewerkers te bedanken voor hun trouwe dienst of uitzonderlijke prestaties
  • Een kans om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten
Locatie

FarmFun

Jennenstraat 28, 3950 Bocholt. Contactpersoon: Patrick Weltjens (+3226691666)

Gratis eBook

7 tips voor een geslaagd teamevenement

Laat je e-mailadres achter en ontvang ons gratis eBook: 7 tips voor een geslaagd teamevenement