fbpx

6 september 2019: The Farm Battle
TFB logo

Bereid je voor…

Haal je fitness toestel vanonder het stof, trek je loopschoenen aan en bereid je ook mentaal helemaal voor op een ware battle, want op 6 september 2019 organiseren wij de The Farm Battle. Een event waarbij je samen met je koe-llega’s of leden van je vereniging of organisatie de strijd aangaat met andere teams.

Heb je geen fitness toestel? Zijn je loopschoenen museumwaardig? Of ben je geen competitiebeest? Geen probleem. Want om deel te nemen aan de Farm Battle hoef je heus niet in topvorm te zijn. Alles wat je nodig hebt zijn sterke buikspieren om de lachkrampen te weerstaan, veel goesting om een leuke tijd te beleven, en een gezonde dosis teamspirit!

Schrijf je meteen in, zo weet je zeker dat je er bij kan zijn. Check zeker ook onze Farm Battle FAQ’s!

Huh?

The Farm Battle, een event georganiseerd door FarmFun dat een combinatie is van een teambuilding, een feestje, een netwerkevenement en een barbecue. Deelnemers gaan in teams op onze belevenisboerderij allerlei hilarische opdrachten uitvoeren die vaak uitmonden in situaties waarbij mensen over de grond rollen van het lachen.

Waarom moet je er bij zijn?
farmbattle1
Koe-mmuniceren

De Farm Battle is een event dat nog lang over de tongen zal gaan. En je wilt toch dat frustrerende ‘hebben ze het er nu weer over’-gevoel vermijden, niet?

farmbattle8
Koe-nnecteren

Je leert je teamleden op een andere manier kennen. En dat draagt alleen maar bij tot de feestvreugde in je bedrijf, vereniging of organisatie.

farmbattle2
Koe-coonen

Je brengt in een unieke setting en een ongedwongen sfeer een gezellige tijd door met je koe-llega’s of de leden van je vereniging of organisatie.

farmbattle3
Koe-llega’s

Neem je met een aantal koe-llega’s deel? Dan verhoog je niet alleen de teamspirit, maar profileer je je bedrijf ook als een aantrekkelijke werkgever.

farmbattle4
Iedereen ‘battelt’

De Farm Battle is fun voor iedereen. De opdrachten en challenges zijn geschikt voor handige en minder handige harry’s en harriëttes, sportieve en minder sportieve bonken en bonkinnen en echte en minder echte bollebozen.

farmbattle5
Netwerken maar toch ook niet

De omgeving, de sfeer en het informele karakter van de Farm Battle leiden tot spontane gesprekken. Je netwerkt dus zonder dat je netwerkt.

farmbattle6
Schappelijke prijs

Op zoveel fun kun je eigenlijk geen prijs plakken. Maar omdat een mens toch wat moet, hebben we een poging gedaan. Het resultaat? Je kunt al deelnemen met een beperkt budget per persoon.

farmbattle7
Unieke ervaring

Wie deelneemt kan eindelijk zeggen dat hij alles heeft gedaan en gezien. Want de Farm Battle vindt plaats op een boerderij met heavy decor en is uniek in zijn soort.

Funfactor
Netwerken
Budgetvriendelijk
Actie
Geschikt voor elk team
Totaalbeleving

De Farm Battle biedt je medewerkers, koe-llega’s of de leden van je vereniging of organisatie een totaalbeleving waarbij fun en gezellig samenzijn centraal staan. Het is bovendien de ideale gelegenheid om hen op een originele manier te bedanken voor hun inzet.

Teambuilding

Je voert de challenges uit in een team van 8 tot 10 leden. Wij zorgen voor leuke, originele en gevarieerde opdrachten zodat iedereen tijdens de uitvoering zijn bijdrage kan leveren.

Innerlijke mens

Van ‘farmbattelen’ krijg je honger. Daarom voorzien we een lekkere en uitgebreide barbecue voor de starters van 15.00u. Hou je het liever oer-Belgisch? Dan start je best om 16.45u en ga je gewoon langs bij onze frietkraam.

Unieke setting

Een echte koeienboerderij in het bronsgroen eikenhout, heavy tenten en robuust meubilair. Je zult hard moeten zoeken naar een setting die even uniek is als die van de Farm Battle!

Entertainment

Jij en je teamleden zorgen natuurlijk voor de grootste entertainmentfactor tijdens de opdrachten. Een rol die onze Farm Battle-liveband Boulevard Vinyl van je overneemt tijdens de afterparty. Ideaal om je stijve spieren los te dansen!

Randanimatie

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zul je ook kunnen genieten van de farmtastische randanimatie die onze partners je bieden. Je merkt het, je vervelen is geen optie!

Agenda en tarieven

What’s in it for me?

 • Een gelegenheid om meer en sterkere interne en externe relaties op te bouwen
 • Een mogelijkheid om je team dichter bij elkaar te brengen en hen te motiveren om targets te bereiken
 • Een toffe manier om je medewerkers te bedanken voor hun trouwe dienst of uitzonderlijke prestaties
 • Een kans om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten

Agenda

Vrijdag 6 september 2019

 

 • 16.45 uur: Weidepoorten open, aanmelden deelnemers en supporters
 • 17.15 uur: einde check-in
 • 17.30 uur: start battle
 • 21.30 uur: prijsuitreiking en afterparty
 • 02.00 uur: einde

Tarieven (excl BTW)

 • Tickets: 690 euro per team (8-10 pers.) Ticket afterparty en boekingskosten inbegrepen! Na 10 juli 2019: 790 euro.
 • Luxebarbecue: 30 euro per persoon
 • Voorverkoop ticket afterparty voor de supporters: 8 euro per persoon

Boek hier meteen online en betaal met creditcard of overschrijving.

Locatie

FarmFun

Jennenstraat 28, 3950 Bocholt. Contactpersoon: Patrick Weltjens (+3226691666)

6 september 2019

The Farm Battle

Beleef een farmtastische dag in een unieke sfeer tegen een prijs waarvoor je zelf geen event organiseert. Breng gerust je supporters mee. Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!

Iets niet duidelijk? Check onze Farm Battle FAQ’s of neem contact met ons op.

Gratis eBook

7 tips voor een geslaagd teamevenement

Laat je e-mailadres achter en ontvang ons gratis eBook: 7 tips voor een geslaagd teamevenement