Editie 2020 is uitgesteld tot 2021.

Samen moeten we onze verantwoordelijkheid nemen in de strijd tegen het coronavirus. Als organisator nemen we deze verantwoordelijkheid vermits we niet altijd de nodige maatregelen kunnen voorzien. We keken er enorm naar uit jullie weer een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen. Maar er is goed nieuws! Je kan met je team (minstens 10 personen) ook altijd een beestig leuke teambuilding boeken die veilig kan plaatsvinden. Of je noteert al 3 september 2021 in je agenda 🙂

Tot gauw!

Team FarmFun.

3 september 2021: The Farm Battle

The Farm Battle

The Farm Battle, een event georganiseerd door FarmFun dat een combinatie is van een teambuilding, een  beestig feestje en een netwerkevenement. Deelnemers gaan in kleine teams op onze belevenisboerderij een arsenaal aan hilarische challenges uitvoeren die vaak uitmonden in situaties waarbij mensen over de grond rollen van het lachen.

What’s in it for me?

 • Een gelegenheid om meer en sterkere interne en externe relaties op te bouwen
 • Een mogelijkheid om je team dichter bij elkaar te brengen en hen te motiveren om targets te bereiken
 • Een toffe manier om je medewerkers te bedanken voor hun trouwe dienst of uitzonderlijke prestaties
 • Een kans om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten

Agenda

Vrijdag 3 september 2021

 • 16.45 uur: Weidepoorten open, aanmelden deelnemers en supporters
 • 17.15 uur: einde check-in
 • 17.30 uur: start battle
 • 21.30 uur: prijsuitreiking en afterparty ‘Farm Fuif’
 • 02.00 uur: einde

Tarieven

 • Tickets tot 1 juni 2021: slechts € 350 excl BTW en boekingskosten per team (5-7 pers.) Daarna € 450.
 • Farm Fuif gratis toegang tot 22.00u, daarna € 10 pp incl BTW.

Boek hier meteen online en betaal met creditcard of overschrijving.

Waarom moet je er bij zijn?
farmbattle1
Koe-mmuniceren

De Farm Battle is een event dat nog lang over de tongen zal gaan. En je wilt toch dat frustrerende ‘hebben ze het er nu weer over’-gevoel vermijden, niet?

farmbattle8
Koe-nnecteren

Je leert je teamleden op een andere manier kennen. En dat draagt alleen maar bij tot de feestvreugde in je bedrijf, vereniging of organisatie.

farmbattle6
Koe-coonen

Je brengt in een unieke setting en een ongedwongen sfeer een gezellige tijd door met je koe-llega’s of de leden van je vereniging of organisatie.

farmbattle3
Koe-llega’s

Neem je met een aantal koe-llega’s deel? Dan verhoog je niet alleen de teamspirit, maar profileer je je bedrijf ook als een aantrekkelijke werkgever.

farmbattle4
Iedereen ‘battelt’

De Farm Battle is fun voor iedereen. De opdrachten en challenges zijn geschikt voor handige en minder handige harry’s en harriëttes, sportieve en minder sportieve bonken en bonkinnen en echte en minder echte bollebozen.

farmbattle5
Netwerken maar toch ook niet

De omgeving, de sfeer en het informele karakter van de Farm Battle leiden tot spontane gesprekken. Je netwerkt dus zonder dat je netwerkt.

farmbattle2
Schappelijke prijs

Op zoveel fun kun je eigenlijk geen prijs plakken. Maar omdat een mens toch wat moet, hebben we een poging gedaan. Het resultaat? Je kunt al deelnemen met een beperkt budget per persoon.

farmbattle7
Unieke ervaring

Wie deelneemt kan eindelijk zeggen dat hij alles heeft gedaan en gezien. Want de Farm Battle vindt plaats op een boerderij met heavy decor en is uniek in zijn soort.

Locatie

FarmFun

Jennenstraat 28, 3950 Bocholt. Contactpersoon: Patrick Weltjens (+3226691666)

Geschikt voor elk team
Totaalbeleving

De Farm Battle biedt je medewerkers, koe-llega’s of de leden van je vereniging of organisatie een totaalbeleving waarbij fun en gezellig samenzijn centraal staan. Het is bovendien de ideale gelegenheid om hen op een originele manier te bedanken voor hun inzet.

Teambuilding

Je voert de challenges uit in een team van 5 tot 7 leden. Wij zorgen voor leuke, originele en gevarieerde opdrachten zodat iedereen tijdens de uitvoering zijn bijdrage kan leveren.

Innerlijke mens

Van ‘farmbattelen’ krijg je honger. Hou het oer-Belgisch: na de battle ga je gewoon langs bij onze frietkraam en Koe-coon je samen met je teamplayers.

Unieke setting

Een echte koeienboerderij in het bronsgroen eikenhout, heavy decor en gezelligheid bovenal. Je zult hard moeten zoeken naar een setting die even uniek is als die van de Farm Battle!

Entertainment

Jij en je teamleden zorgen natuurlijk voor de grootste entertainmentfactor tijdens de opdrachten. Een rol die onze Farm Battle-liveband TUUUUUT [Blijft nog even een verrassing] van je overneemt tijdens de afterparty. Ideaal om je stijve spieren los te dansen!

Randanimatie

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zul je ook kunnen genieten van de farmtastische randanimatie die onze partners je bieden. Je merkt het, je vervelen is geen optie!

Boek hier meteen online en betaal met creditcard of overschrijving.

4 september 2020

The Farm Battle

Beleef een farmtastische dag in een unieke sfeer tegen een prijs waarvoor je zelf geen event organiseert. Breng gerust je supporters mee. Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!

Iets niet duidelijk? Check onze Farm Battle FAQ’s of neem contact met ons op.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.