Teambuilding Meetjesland

FarmFun Aalter: farmtastische activiteiten voor een sterker kuddegevoel in het Meetjesland

Accommodatie

Onze boerderij heeft alle faciliteiten om van jouw event een onvergetelijke ervaring te maken:

  • een ruime parking voor de deur
  • een gezellige spiksplinternieuwe zaal
  • een grote nieuwe speelloods en de koeienstal voor de regendagen
  • verzorgd sanitair blok met douches
  • een grote speelweide
  • catering
  • 150 koeien die gebiologeerd naar je staan te staren tijdens je activiteiten

Wat we niet doen

De accommodatie van FarmFun Aalter is gekoppeld aan een van onze activiteiten op de boerderij. Je kunt dus niet bij ons terecht voor je communie- of trouwfeest. Behalve als je in je trouwjurk wilt bumperballen of je gasten wilt laten strijden om de overwinning in de Farm Expert Games of FarmFun Games natuurlijk.

Teambuilding Gent

Evelien De Roo en Yves Wildemauwe
Chief Executive Farmers @ FarmFun Aalter

Even kennismaken

Vanaf 1 juli zijn bedrijven en verenigingen welkom in FarmFun Aalter. Yves Wildemauwe: “We bouwen momenteel een ontvangst- en eetruimte en hebben straks plaats voor groepen van 10 tot 100 personen. Regen op de geplande teamdag? Geen enkel probleem. Onze stallen zijn groot genoeg om alle teambuildingopdrachten binnen te kunnen doen. We trekken zelfs nog een extra gebouw op. Weer of geen weer: de sfeer zit er altijd in!”

Evelien De Roo: “De opdrachten zijn volledig coronaproof en alles gebeurt in open lucht of hele grote ruimtes. De gezonde boerenbuiten geeft ons een streepje voor in de markt. Ik kijk enorm uit naar het contact met mensen. Want dat mis ik op de boerderij. We willen onze bezoekers even goed soigneren als onze dieren.

Koeien
Zaal
Team
Gastvrijheid
Teambuilding Aalter

Activiteiten in de omgeving

De fun in Oost-Vlaanderen beperkt zich niet tot FarmFun. Er is in onze streek heel wat te beleven! Heb je na je teamuitje of feestje nog tijd en energie over? Dan kan je een activiteit uitkiezen via de website van Toerisme Aalter of Toeristisch Meetjesland.

FarmFun Aalter
Barelstraat 16
9880 Aalter Lotenhulle
+3226691666
info@farmfun.be

PLAN JE ROUTE

Laat van je horen

Wil je meer weten over FarmFun Aalter of heb je interesse om je teambuilding bij ons te organiseren? Controleer de beschikbaarheid online.

Vat de koe bij de horens

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.