Kei-koe-le feestjes, beestige teambuildings en Limburgse hartelijkheid

FarmFun Bocholt is een belevenisboerderij én modern melkveebedrijf in de niet zo stille Limburgse Kempen. Hier wonen wij, Caroline en Patrick, samen met onze drie kinderen en zo’n 250 runderen.

Hoe FarmFun ontstond…

Het hele jaar door werken we hier aan onze missie: op een verantwoorde manier gezonde voeding produceren. We zijn trots op ons werk en laten onze resultaten graag zien. Daarom begonnen we jaren geleden bedrijfsbezoeken te organiseren. We openden ook een gastenverblijf voor mensen die van actieve boerderijvakanties houden. Later kwamen daar onze beestige teambuildings en kei-koe-le feestjes bij. En zo werd FarmFun geboren! De vestiging in Bocholt was dus de allereerste …

Nooit een saai moment!

Onze koeien geven farmtastisch lekkere melk. Weet je waarom? Omdat ze wekelijks het toffe gezelschap krijgen van mensen die bij ons tijdens teambuildings of feestjes komen genieten van het groene gras, de schone lucht en de bijzonder leuke activiteiten. Onze koeien vinden het fantastisch om die mensen aan het werk te zien en soms naar de opdrachten te zien staren zoals, euh, een koe naar een trein. Saai is het hier nooit. Niet voor ons, maar ook niet voor jou of onze koeien! En dat mag je zelf komen ervaren tijdens een kei-koe-l verjaardagsfeestje, een beestige teambuilding of een vrijgezellendag.

Laat van je horen

Vat de koe bij de horens

Wil je meer weten over FarmFun Bocholt of heb je interesse om je feestje of teambuilding bij ons te organiseren? Controleer de beschikbaarheid online.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.