FarmFun Essen: de accommodatie

Belevenisboerderij

Of wij goed uitgerust zijn? Natuurlijk! Onze belevenisboerderij is voorzien van poten en oren. Kom het gerust zelf ontdekken. FarmFun Essen heeft werkelijk alles om jou van het eerste tot het laatste moment te entertainen en van jouw kinderfeest, vrijgezellendag of teambuilding een unieke ervaring te maken.

FarmFunEssen_overkapping-1

Onze faciliteiten

  • een ruime parking voor de deur
  • een grote, spiksplinternieuwe koeienstal, een oude koeienstal en een loods voor alle indooractiviteiten, zoals teambuildingspelletjes
  • een grote speelweide van meerdere hectaren
  • farmtastische sanitaire voorzieningen
  • catering
  • 300 koeien die gebiologeerd naar je staan te staren tijdens je activiteiten
  • heel veel grote en minder grote boerderijdieren die vurig voor je supporteren
  • Treinstation op ca 1500m

Work in progress

Een innovatieve vergaderaccommodatie is work in progress. Op dit moment hebben we dus nog geen locatie waar je rustig met je collega’s kunt komen kakelen over werkgerelateerde zaken. Maar geen paniek. Er wordt aan gewerkt! En als je van kakelen houdt, mag je ondertussen altijd een praatje komen slaan met onze koeien of richten we met plezier onze loods in als geïmproviseerde vergaderzaal.

Fotogenieke locatie

FarmFun Essen is een fotogenieke locatie die heel wat leuke plaatjes kan opleveren. Hou je dus vooral niet in tijdens je kinderfeestje, teambuilding of vrijgezellendag en maak zoveel foto’s dat je kramp krijgt in je vinger. Let wel: onze locatie is gekoppeld aan onze kernactiviteiten. We doen dus geen communie- of trouwfeesten.

Koeien
Loods
Goedlachse begeleiders
Hectare speelweide

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een geslaagde teambuilding?

Vat de koe bij de horens!

Wil je meer weten over onze accommodatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.