fbpx

Teambuildingactiviteiten om je beestig te amuseren

Kun je nauwelijks een luide pfffff onderdrukken als je denkt aan teamactiviteiten zoals een kookworkshop, een namiddagje karting of een stadsverkenning? Heb je genoeg van teambuildings die uitblinken in een gebrek aan creativiteit? En ben je helemaal klaar met teamactiviteiten die alles doen behalve het team dichter bij elkaar brengen?

Koe-llega’s voor een dag

Een teambuilding bij FarmFun? Dat betekent koe’mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen met je koe-llega’s. In kleine teams gaan jullie tijdens de Farm Trophy of Farm Challenge back to basics en strijden jullie samen om de meest ludieke denk- en/of doeopdrachten te winnen.

Bij FarmFun laten we je weer het plezier ervaren van activiteiten in de gezonde buitenlucht.

Actieve én minder actieve koe-llega’s hebben hun rol in de meest waanzinnige teambuildingactiviteiten waarbij communiceren, samenwerken en gezond boerenverstand belangrijk zijn. Zitten de teambuildingactiviteiten erop? Dan kunnen jullie gezellig napraten tijdens een heerlijke maaltijd. Het resultaat? Je beleeft farmtastisch veel fun, versterkt het kuddegevoel in je team, en geniet van een dag die nog lang over de tongen zal gaan!

Op maat

Onze teambuildingactiviteiten zijn voor groepen van 10 tot 110 personen. Of meer. Want wij hebben veel ruimte, stro en creativiteit, en steken graag een gevarieerd programma voor jouw bedrijf in elkaar. Regent het? Dan valt je teambuilding niet in het water, maar organiseren we de teambuilding- activiteiten in onze grote schuur. Kortom: jij en je collega’s zijn altijd zeker van een onvergetelijke dag!

De troeven van een originele teambuildingactiviteit bij FarmFun

  • Je krijgt een doordacht programma van teambuildingactiviteiten die de teamspirit op een leuke manier verhogen.
  • Je collega’s halen energie uit de frisse, gezonde buitenlucht bij ons.
  • Je voegt zelf extra’s toe, zoals catering, een compleet arrangement of een seminar, zodat de teambuilding perfect afgestemd is op de wensen van jouw organisatie en team.
  • Je gaat voor fun, fun, fun!
  • Je werkt voor je programma op maat samen met professionals, want bij FarmFun hebben we jarenlange ervaring in originele teambuildings.

 

Kies je programma

Afhankelijk van de doelgroep kiezen we samen als teambuilding voor de Farm Trophy of de Farm Challenge.

  • De Farm Trophy is het meest geschikt voor strategische én operationele medewerkers van bedrijven die dichter naar elkaar willen groeien tijdens leuke denk- en doeopdrachten.
  • De Farm Challenge kies je voor handige en minder handige medewerkers van bedrijven die dichter naar elkaar willen groeien tijdens beestig leuke doeopdrachten. Gáán met die banaan!

Maak je keuze onderaan of vraag gerust ons advies.

Gebruik je body en brains om je koe-llega’s te verslaan in de knotsgekke doe- en denkopdrachten met hoge funfactor!

Farm Trophy

Sla letterlijk en figuurlijk de handen in elkaar met je koe-llega’s tijdens superleuke, inventieve en beestige doeopdrachten!

Farm Challenge

Geef je baas een stevige por, loop je koe-llega’s voor de voeten en laat zien dat jij tegen een stootje kan tijdens een hilarisch potje bumperball!

Bumperball

Kom buiten out of the box vergaderen, origineel brainstormen of supercreatieve ideeën opdoen in onze professioneel uitgeruste businesshuifkar!

Conference on Wheels

Combineer je beestige teambuilding met een Vespa-rit of een bezoek aan Europa’s grootste bierbrouwerijmuseum!

Arrangementen

Stil je honger met een lekker stoofpotje, een stevig boerenbuffet of gewoon frietjes à volonté. Smakelijk!

Catering

Ervaar het zelf

Vraag het aan Mathijs

Leer je collega’s beter kennen en versterk de teamspirit tijdens onze leuke teambuildingactiviteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Gratis eBook

7 tips voor een geslaagd teamevenement

Laat je e-mailadres achter en ontvang ons gratis eBook: 7 tips voor een geslaagd teamevenement