fbpx

Teambuildingactiviteiten om je beestig te amuseren

Een teambuilding bij FarmFun? Dat betekent koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen met je koe-llega’s. In kleine teams gaan jullie tijdens de Farm Expert Games back to basics en strijden jullie samen om de meest ludieke denk- en/of doeopdrachten te winnen. Actieve én minder actieve koe-llega’s hebben hun rol in de meest waanzinnige teambuildingactiviteiten waarbij communiceren, samenwerken en gezond boerenverstand belangrijk zijn. Zitten de teambuildingactiviteiten erop? Dan kunnen jullie gezellig napraten tijdens een heerlijke maaltijd. Het resultaat? Je beleeft farmtastisch veel fun, versterkt het kuddegevoel in je team, en geniet van een dag die nog lang over de tongen zal gaan!

Gebruik je body en brains om je koe-llega’s te verslaan in de knotsgekke doe- en denkopdrachten met hoge funfactor!

Farm Expert Games

Stil je honger met een lekker stoofpotje, een stevig boerenbuffet of gewoon frietjes à volonté. Smakelijk!

Catering

Kom buiten out of the box vergaderen, origineel brainstormen of supercreatieve ideeën opdoen in onze professioneel uitgeruste businesshuifkar!

Conference on Wheels

Geef je baas een stevige por, loop je koe-llega’s voor de voeten en laat zien dat jij tegen een stootje kan tijdens een hilarisch potje bumperball!

Bumperball

Op maat

Onze teambuildingactiviteiten zijn voor groepen van 10 tot 110 personen. Of meer. Want wij hebben veel ruimte, stro en creativiteit, en steken graag een gevarieerd programma voor jouw bedrijf in elkaar. Regent het? Dan valt je teambuilding niet in het water, maar organiseren we de teambuilding- activiteiten in onze grote schuur. Kortom: jij en je collega’s zijn altijd zeker van een onvergetelijke dag!

De Farm Expert Games

De Farm Expert Games is geschikt voor strategische én operationele medewerkers van bedrijven die dichter naar elkaar willen groeien tijdens leuke denk- en doeopdrachten.

De troeven van een originele teambuildingactiviteit bij FarmFun

  • Je krijgt een doordacht programma van teambuildingactiviteiten die de teamspirit op een leuke manier verhogen.
  • Je collega’s halen energie uit de frisse, gezonde buitenlucht bij ons.
  • Je voegt zelf extra’s toe, zoals catering, een compleet arrangement of een seminar, zodat de teambuilding perfect afgestemd is op de wensen van jouw organisatie en team.
  • Je gaat voor fun, fun, fun!
  • Je werkt voor je programma op maat samen met professionals, want bij FarmFun hebben we jarenlange ervaring in originele teambuildings.

Ervaar het zelf

Vraag het aan Mathijs

Leer je collega’s beter kennen en versterk de teamspirit tijdens onze leuke teambuildingactiviteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Gratis eBook

7 tips voor een geslaagd teamevenement

Laat je e-mailadres achter en ontvang ons gratis eBook: 7 tips voor een geslaagd teamevenement