Originele vrijgezellendagen en beestige feestjes

Bij FarmFun staat alles in het teken van … fun! Wil je een leuke dag beleven met je vrienden, familie of de leden van je vereniging? Heb je zin om een verjaardag te vieren met een namiddagje zotte dingen doen? Of wil je een originele vrijgezellendag vol beestig leuke activiteiten? Dan heeft FarmFun voor jou een té gek aanbod.

Hou je klaar voor een dag pure fun! Twee teams strijden om de begeerde FarmFun-trofee. En o ja, het achterste van de koe bepaalt in welk team je zit!

Farm Games

Stap in een gigantische plastic bumperball, schud de anderen én jezelf eens goed door elkaar, en bereid je voor op een geweldig potje lachen, gieren en brullen!

Bumperball

Trek je laarzen aan, neem je klompstick in de hand en betreed de wei voor een bijzonder golfspel op boerenwijze waarbij de fun groeit bij elke hole!

Weidegolf

Geniet van de prachtige natuur, een glaasje én elkaars gezelschap in onze luxueuze huifkar met verwarming, geluidsinstallatie en groot scherm!

Huifkartocht

Vul je knorrende maag met overheerlijk farmfood! Een stevige broodjeslunch, een lekker boerenbuffet of knapperige frietjes en je kunt er weer voluit voor gaan!

Catering

Ervaar het zelf

Controleer of er nog plaats is in de stal

Zin in een originele vrijgezellendag of een zotte namiddag op de boerderij met je familie of vrienden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.