Kinderfeestjes en activiteiten op de boerderij

Een feestje thuis zorgt steevast voor een rommeltje. Een feestje in een binnenspeeltuin zorgt gegarandeerd voor hoofdpijn (vooral bij de ouders dan ;-)). Een feestje in een buitenspeeltuin zorgt helaas voor heel wat stress (want waar zitten die kindjes toch allemaal!).

Superleuk alternatief

FarmFun biedt vanaf acht kinderen een superleuk alternatief voor de klassieke feestlocaties: een kinderfeestje op de boerderij. En dat we kunnen spreken van hét feestje van het jaar staat vast!

Kei-koe-l

Want op welk ander feestje kunnen kinderen bumperballen, spelen in een mega berg stro en zich helemaal laten gaan tijdens kei-koe-le opdrachten? Wedden dat de kinderen volgend jaar nog niet uitverteld zijn over dat feestje?

Bij FarmFun laten we je weer het plezier ervaren van activiteiten in de gezonde buitenlucht.

Heerlijk ravotten op de boerderij, cadeautjes zoeken in het stro en een koe melken. Dat is een kei-koe-l verjaardagsfeestje bij FarmFun!

Verjaardagsfeestjes

Een sensationele en leerrijke speurtocht vol spelletjes en originele opdrachten die je op plekken brengt waar je anders nooit zou komen. Dat is de gps-speurtocht van FarmFun!

Gps-speurtocht

Lachen, gieren en je flink uitleven terwijl je probeert te scoren, gehuld in een plastic funball. Dat is een namiddagje bumperballen bij FarmFun!

Bumperball

Ervaar het zelf

Neem gerust contact op

Wil jij je kind en zijn vriendjes laten genieten van een kei-koe-l kinderfeestje? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.