Kinderfeestjes en activiteiten op de boerderij

Een feestje thuis zorgt steevast voor een rommeltje. Een feestje in een binnenspeeltuin zorgt gegarandeerd voor hoofdpijn (vooral bij de ouders dan ;-)). Een feestje in een buitenspeeltuin zorgt helaas voor heel wat stress (want waar zitten die kindjes toch allemaal!).

Superleuk alternatief

Sommige FarmFun vestigingen bieden een superleuke kidsactiviteit aan zoals boerderijkampjes, klasbezoeken of verjaardagsfeestjes. Dat we kunnen spreken van hét feestje van het jaar staat vast!

Kei-koe-l

Want op welk ander feestje kunnen kinderen bumperballen, spelen in een mega berg stro en zich helemaal laten gaan tijdens kei-koe-le opdrachten? Wedden dat de kinderen volgend jaar nog niet uitverteld zijn over die dag?

Bij FarmFun laten we je weer het plezier ervaren van activiteiten in de gezonde buitenlucht.

Kies je dichtstbijzijnde boerderij

Heerlijk ravotten op de boerderij, cadeautjes zoeken in het stro en een koe melken. Dat is een kei-koe-l verjaardagsfeestje bij FarmFun Bocholt!

Verjaardagsfeestje in Bocholt

Een sensationele en leerrijke ontdekkingsdag op de boerderij vol spelletjes en originele opdrachten die je nooit meer vergeet. Dat wordt jouw verjaardag bij FarmFun Essen!

Verjaardagsfeestje in Essen

Lachen, gieren en je flink uitleven terwijl je met je vriendjes de boerderij ontdekt. Dat zijn de boerderijkampjes bij FarmFun Merchtem!

Boerderijkamp Merchtem

De koeien voederen, kalfjes drinken en allerlei boerderijtaakjes doen. Dat is een kei-koe-l verjaardagsfeestje of schoolbezoek bij FarmFun Poperinge!

Verjaardagsfeestjes en klasbezoeken in Poperinge

Beestig leuke dagkampen voor stoere kidzz

Boerderijkamp in Bocholt

Ervaar het zelf

"Dit is de leukste dag van m'n leven!"

Wil jij je kind en zijn vriendjes laten genieten van een kei-koe-l kinderfeestje, kamp of schoolbezoek? Kies de gewenste boerderij.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.