fbpx

De ideale teambuilding voor (top)sporters

Met z’n allen een workshop volksdansen volgen, je te pletter eten in een of andere hippe tent, of in een te kleine kajak gezapig een rivier afdalen? Dat kunnen leuke teambuildingactiviteiten zijn. Maar niet voor die kudde hyperactieve atleten die jij onder je hoede hebt. Want de (top)sporters van jouw club willen een teambuilding waarbij ze hun … euh … haantjesgedrag kunnen demonstreren en hun topfitte lijven in de strijd mogen gooien tijdens hilarische doe- en denkopdrachten. Ontdek FarmFun for Topsport op onze belevenisboerderij!

Onze tactiek? Maatwerk!

FarmFun maakt van je (top)sporters ploegmaten voor een dag. Samen moeten ze tijdens een teambuilding van drie uur de opdrachten die jij samen met ons hebt gekozen tot een goed einde brengen. Want maatwerk is onze tactiek. Om de strijd te winnen moeten je atleten met elkaar koe-mmuniceren en koe-nnecteren tot ze erbij neervallen. Soms zelfs letterlijk, want een goed evenwicht is bij heel wat opdrachten cruciaal. 😉

Deze activiteit is te boeken in FarmFun Bocholt

Supportersmutsen en sjaals

Leveren je atleten alleen topprestaties met een enthousiast publiek langs de zijlijn? Geen probleem. Breng gerust supportersmutsen en sjaals in je clubkleuren mee en wij decoreren er onze koeien mee. Toeters zijn niet nodig, want onze beesten loeien van nature!

Waterproof

Een beetje (top)sporter heeft geen probleem met regen. Zitten er in jouw team toch exemplaren die zich zorgen maken over het effect van regen op hun kapsel? Dan organiseren we onze kei-koe-le activiteiten in onze schuur met sporthalallures. Zo blijven we bij het thema, en houden de pony’s, permanents en gelkopjes het droog. Tenzij de eigenaars zweten als een rund natuurlijk.

De innerlijke mens

Van sporten en actief bezig zijn krijg je honger, véél honger, dat fenomeen is je wellicht niet onbekend. Zit de teambuilding voor je (top)sporters erop? Dan kunnen jullie gezellig blijven nakaarten bij een lekkere maaltijd. Wij hebben gerechten om de kleine en grote honger te stillen. Al weten we ondertussen uit ervaring dat er zelden kleine eters onder de (top)sporters te vinden zijn. Dus maak je geen zorgen: je (top)sporters keren blijgezind, met een sterke teamgeest en goed gevoed terug naar huis.

Interesse?

Een teambuilding voor (top)sporters

Heb je interesse in een teambuilding voor (top)sporters? Neem dan contact met ons op om de inhoud van je farmtastische teambuilding vol fun te bespreken.

Gratis eBook

7 tips voor een geslaagd teamevenement

Laat je e-mailadres achter en ontvang ons gratis eBook: 7 tips voor een geslaagd teamevenement