Teambuilding Kempen

FarmFun Geel: farmtastische activiteiten in de Antwerpse Kempen

Accommodatie

  • een ruime parking voor de deur
  • een megagrote speeltent
  • verzorgd sanitair
  • meerdere speelloodsen
  • een grote speelweide
  • catering
  • 300 koeien die gebiologeerd naar je staan te staren tijdens je activiteiten

Wat we niet doen

De accommodatie van FarmFun Geel is gekoppeld aan een van onze activiteiten op de boerderij. Je kunt dus niet bij ons terecht voor je communie- of trouwfeest. Behalve als je in je trouwjurk wilt bumperballen of je gasten wilt laten strijden om de overwinning in de Farm Expert Games of FarmFun Games natuurlijk.

FarmFun Geel Ingrid en Rob

Ingrid Lenaerts en Rob Dierckx
Chief Executive Farmers @ FarmFun Geel

Even kennismaken

Rob Dierckx: “We ontvangen groepen van 10 tot 100 personen. Regen op de geplande teamdag? Geen enkel probleem. Onze stallen en hangar zijn groot genoeg om alle teambuildingopdrachten binnen te kunnen doen. Weer of geen weer: de sfeer zit er altijd in!”

Ingrid Lenaerts: “Of we door de coronacrisis twijfelden om onze plannen voort te zetten? Eigenlijk niet. De situatie is voor iedereen onzeker en we troffen alle mogelijke voorbereidingen. De proeven zijn 100 % coronaproof en alles gebeurt in open lucht of hele grote ruimtes. De gezonde boerenbuiten geeft ons een streepje voor in de markt. Wij zijn er alleszins volledig klaar voor. Het doel: minstens 200 groepen in het eerste jaar!”

Koeien
Zaal
Grote tent (15 x 40 m)
% gastvrij

Sfeerbeelden

Activiteiten in de omgeving

De fun in Antwerpen beperkt zich niet tot FarmFun. Er is in onze streek heel wat te beleven! Heb je na je teamuitje of feestje nog tijd en energie over? Dan kan je een activiteit uitkiezen via de website van Toerisme Geel of  Toerisme Kasterlee zoals kajakken op de Kleine Nete, het bakkerijmuseum, het Frans Masereel Centrum, de Abdijenroute. Nog tijd over? Bobbejaanland bevindt zich op slechts 3 Km van onze boerderij.

Overnachten in de omgeving

Je kan je nestje maken bij:

Eten in de omgeving

Nog een hongertje na de activiteit? Bij ons kan je altijd catering bestellen na of voor een activiteit. Vind je bij ons niet wat je zoekt? Je kan altijd eens een kijkje gaan nemen bij deze horeca zaken gelegen te Geel zoals Brasserie de Post, Brasserie restaurant Torenhof in Lichtaart of frituur Onder d’n Toren in Geel Ten Aard.

FarmFun Geel
Roerdompstraat 9a
2440 Geel Ten Aard
+3226691666

info@farmfun.be

PLAN JE ROUTE

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor je vrijgezellendag of teambuilding?

Vat de koe bij de horens

Wil je meer weten over het aanbod op onze locatie? Controleer dan ons online reserveersysteem.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.