FarmFun Merchtem: slapen, eten en héél veel plezier maken

Activiteiten

De fun in Vlaams-Brabent beperkt zich niet tot FarmFun. Er is in onze streek heel wat te beleven! Heb je na je teamuitje of feestje nog tijd en energie over? Dan kan je een bezoek brengen aan een van de grootste plantentuinen ter wereld, Plantentuin Meise. Nog wat dorst na een dagje op FarmFun? Je kan je dorst lessen bij een van de Brouwerijen in de buurt: Duvel of De Palm. Op de website van Toerisme Vlaams-Brabant vind je een uitgebreid overzicht van alle activiteiten en overnachtingsmogelijkheden. Overweeg ook de wandelingen van het Steenbergpad (8,5 km) en het Banmolenpad (10 km) nabij onze boerderij.

Overnachten

Je kan je nestje maken bij:

Nog een hongertje na de activiteit?

Bij ons kan je altijd catering bestellen na of voor een activiteit. Vind je bij ons niet wat je zoekt? Je kan altijd eens een kijkje gaan nemen bij deze horeca zaken gelegen te Merchtem: Taverne Het Bos, Brasserie 5 voor 12, Brasserie Clash en Restaurant  Lindenhoeve.

Wat kunnen we voor je doen?

Vat de koe bij de horens

Wil je meer weten over de omgeving of heb je interesse om een teamuitje bij ons te organiseren? Controleer dan de beschikbaarheid online.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.