FarmFun Merchtem: farmtastische activiteiten op een steenworp van Brussel

Accommodatie

  • een ruime parking voor de deur
  • een spiksplinternieuwe ontvangstzaal
  • verzorgd sanitair met douches
  • meerdere speelloodsen
  • een grote speelweide
  • catering
  • 150 koeien die gebiologeerd naar je staan te staren tijdens je activiteiten

Wat we niet doen

De accommodatie van FarmFun Merchtem is gekoppeld aan een van onze activiteiten op de boerderij. Je kunt dus niet bij ons terecht voor je communie- of trouwfeest. Behalve als je in je trouwjurk wilt bumperballen of je gasten wilt laten strijden om de overwinning in de Farm Expert Games of FarmFun Games natuurlijk.

Wat we wel doen

Bij onze vestiging Merchtem kan je naast de FarmFun activiteiten ook terecht voor boerderijkampjes voor boeren en boerinnen in spé. Elke zomervakantie organiseren we “Boerderijkriebels”.

FarmFun Merchtem

Marijke d’Hertefelt en Bart Vanderstraeten
Chief Executive Farmers @ FarmFun Merchtem

Prestaties

Elke vestiging heeft in hooflijnen hetzelfde aanbod en alle activiteiten worden hetzelfde georganiseerd. Doch heeft elke vestiging ook zijn eigenheid.
Check hier wat onze klanten vinden van de Merchtemse uitbating. (Klik op de score)

Koeien
Hoeve automaten met veel veld vers
% potenteel
% geautomatiseerd bedrijf
Bart en Marijke 3

Activiteiten in de omgeving

De fun in Vlaams-Brabant beperkt zich niet tot FarmFun. Er is in onze streek heel wat te beleven! Heb je na je teamuitje of feestje nog tijd en energie over? Dan kan je een bezoek brengen aan een van de grootste plantentuinen ter wereld, Plantentuin Meise. Nog wat dorst na een dagje op FarmFun? Je kan je dorst lessen bij een van de Brouwerijen in de buurt: Duvel of De Palm. Op de website van Toerisme Vlaams-Brabant vind je een uitgebreid overzicht van alle activiteiten en overnachtingsmogelijkheden. Overweeg ook de wandelingen van het Steenbergpad (8,5 km) en het Banmolenpad (10 km) nabij onze boerderij.

Overnachten in de omgeving

Je kan je nestje maken bij:

Eten in de omgeving

Nog een hongertje na de activiteit? Bij ons kan je altijd catering bestellen na of voor een activiteit. Vind je bij ons niet wat je zoekt? Je kan altijd eens een kijkje gaan nemen bij deze horeca zaken gelegen te Merchtem: Taverne Het BosBrasserie 5 voor 12, Restaurant Mayabee en Brasserie  Lindenhoeve.

FarmFun Merchtem
Koeweidestraat 25a
1785 Merchtem
+3226691666

info@farmfun.be

PLAN JE ROUTE

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor je vrijgezellendag of teambuilding?

Vat de koe bij de horens

Wil je meer weten over het aanbod op onze locatie? Controleer dan ons online reserveersysteem.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.