Teambuildingbedrijf FarmFun opent vestiging in Poperinge

Download hier het persbericht en onderaan de foto’s!

Icoon van bestand

Specialist in teambuilding op de boerderij start met eerste franchising in West-Vlaanderen 

Teambuildingbedrijf FarmFun opent vierde vestiging in Poperinge 

FarmFun, het bedrijf dat teambuildings op de boerderij organiseert voor bedrijven en verenigingen, opent zijn vierde vestiging. Na Bocholt (Limburg), Essen (Antwerpen) en Merchtem (Vlaams-Brabant) kunnen ondernemingen en organisaties vanaf 1 juli 2020 ook terecht bij FarmFun in Poperinge (West-Vlaanderen) op belevingsboerderij De Biezenhoeve Watou van Sofie Vanpeperstraete en Geert Vandenbussche. De opening van de franchising maakt deel uit van de ambitieuze groeistrategie van het bedrijf.

Grote behoefte aan teambuildings

Het FarmFun-concept slaat aan dankzij het gevarieerde aanbod. Bedrijven kiezen niet voor één enkele activiteit voor hun teambuilding – zoals bij bowling of karting – maar voor verschillende activiteiten, gericht op uiteenlopende interesses en persoonlijkheden. Ook bij slecht weer kan een teambuilding plaatsvinden, want elke FarmFun heeft een indoorlocatie. Een duidelijk pluspunt in ons land. Bovendien is de behoefte aan teambuildings groot. Zeker in postlockdowntijden.

Zaakvoerder Patrick Weltjens: “Een teambuilding is de ideale activiteit om de onderlinge banden tussen collega’s aan te halen. Zeker na de lockdown is daar behoefte aan. We zijn dan ook heel blij dat Sofie en Geert mee in het FarmFun-verhaal stappen. Zo kunnen we – onder het goedkeurende oog van onze koeien – ook medewerkers van bedrijven en organisaties in West-Vlaanderen laten genieten van een originele en farmtastische teambuilding die nog lang over de tongen zal gaan.”

Professionele ondersteuning, snelle beslissing

Sofie Vanpeperstraete: “In februari 2019 ontvingen we een mailing van FarmFun. Ze waren op zoek naar franchisenemers. Dat leek ons interessant, maar we parkeerden het idee omdat we net een aantal nieuwe initiatieven op onze onthaalboerderij gelanceerd hadden. Maar toen we enkele maanden later opnieuw een mailing ontvingen, namen we wél contact op. We hadden meteen een klik met Patrick en Caroline en hebben heel snel beslist om mee in het franchisingverhaal te stappen.”

“Wat ons over de streep getrokken heeft? De nieuwe uitdaging van een landbouwbedrijf runnen én teambuildings met een torenhoog fungehalte organiseren. Maar ook de mogelijkheid om het familiale karakter van onze onderneming te behouden en de kans om bij te dragen aan het positieve imago van landbouwbedrijven. FarmFun geeft bovendien veel ondersteuning op het vlak van administratie, pr en marketing. We kijken er echt naar uit!”

Nog meer franchising in de toekomst

Als het van Patrick Weltjens afhangt, komen er nog meer FarmFuns in België. “We willen evolueren naar een FarmFun op maximaal 45 minuten rijden van elk bedrijf. Ambitieus, maar dat moet je zijn in het leven. We zoeken dus meer melkveebedrijven die gerund worden vanuit een innovatieve, enthousiaste mindset. Want het is uiteraard belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten. Een bedrijf leiden dat teambuildings organiseert, is amper vergelijkbaar met een melkveebedrijf draaiende houden. Er komen totaal andere skills bij kijken. Maar we hebben ondertussen de juiste knowhow en een goed draaiend concept, dus we kunnen een perfecte ondersteuning bieden aan onze franchisenemers.”

Meer weten? Patrick Weltjens – 0478 76 45 21 | Sofie Vanpeperstraete – 0476 61 06 57

www.farmfun.be

Sofie en Geert FarmFun Poperinge

Sofie Vanpeperstraete en Geert Vandenbussche, franchisenemers FarmFun Poperinge

Caroline en Patrick FarmFun Bocholt

Caroline Van Dijck en Patrick Weltjens Franchisegevers FarmFun

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.