FarmFun Poperinge: Farmidabele teambuildings in de Westhoek

Onze accommodatie

  • een ruime parking voor de deur
  • een gezellig zaaltje
  • een grote loods en de koeienstal voor de regendagen
  • een grote speelweide
  • catering
  • 80 koeien die gebiologeerd naar je staan te staren tijdens je activiteiten

Wat we niet doen

De accommodatie van FarmFun Poperinge is gekoppeld aan een van onze activiteiten op de boerderij. Je kunt dus niet bij ons terecht voor je communie- of trouwfeest. Behalve als je in je trouwjurk wilt bumperballen of je gasten wilt laten strijden om de overwinning in de Farm Expert Games of FarmFun Games natuurlijk.

Wat we wel doen

Bij onze vestiging Poperinge kan je naast de FarmFun activiteiten ook terecht voor familiedagen, verjaardagsfeestjes en schoolbezoeken  voor boeren en boerinnen in spé.

Teamuitje FarmFun Poperinge

Sofie Vanpeperstraete en Geert Vandenbussche
Chief Executive Farmers @ FarmFun Poperinge

Prestaties

Elke vestiging heeft in hooflijnen hetzelfde aanbod en alle activiteiten worden hetzelfde georganiseerd. Doch heeft elke vestiging ook zijn eigenheid.
Check hier wat onze klanten vinden van de Poperingse uitbating. (Klik op de score)

Koeien
Enthousiast team
% oprechte fun

Activiteiten in de omgeving

De fun in West-Vlaanderen beperkt zich niet tot FarmFun. Er is in onze streek heel wat te beleven! Heb je na je teamuitje of feestje nog tijd en energie over? Dan kan je inspirerende tocht doorheen de hoppevelden maken met de huifkarVespa of TukTuk. Nog wat dorst na een dagje op FarmFun? Je kan je dorst lessen bij een van de Brouwerijen in de buurt. Op de website van Toerisme Westhoek vind je een uitgebreid overzicht van alle activiteiten en overnachtingsmogelijkheden. Overweeg ook de kabelbaan of adventure nabij onze boerderij.

Overnachten in de omgeving

Je kan je nestje maken bij:

Eten in de omgeving

Nog een hongertje na de activiteit? Bij ons kan je altijd (vooraf) catering bestellen na of voor een activiteit. Vind je bij ons niet wat je zoekt? Je kan altijd eens een kijkje gaan nemen bij deze horeca zaken gelegen in de buurt van Watou.

FarmFun Poperinge
Stoppelweg 1
8978 Poperinge

+3226691666

info@farmfun.be

PLAN JE ROUTE

Laat van je horen

Vat de koe bij de horens!

Ben je op zoek naar een originele teambuilding in de Westhoek? Kom dan naar FarmFun Poperinge. Controleer gemakkelijk de beschikbaarheid online.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.