Huifkartocht is te boeken in Farmfun Bocholt

Huifkartocht zonder paard

Limburgse landschap

Wil je eens op een leuke manier genieten van de natuur? Stap dan in onze luxueuze huifkar voor een mooie tocht door het Limburgse landschap in het gezelschap van je vrienden of familie. De huifkar van FarmFun heeft verwarming, een geluidsinstallatie én een groot scherm. Saai zal het dus niet worden! O ja, we zijn een melkveebedrijf dus wordt onze huifkar niet getrokken door een paard. Een koe dan, zeg je? Wel, dat hebben we geprobeerd, maar onze koeien wilden niet meewerken en bleven liever thuis om melk te geven. Dus nemen we de tractor. Zo gaat het lekker vooruit!

Deze activiteit is te boeken in FarmFun Bocholt

Ook voor vergaderingen

Wil je compleet out of the box brainstormen of vergaderen? Dan biedt onze huifkar jou de perfecte locatie. Conference on Wheels!

Huifkartocht praktisch

  • Onze huifkar heeft verwarming, banken met kussens, tafels met bekerhouders en een muziekinstallatie (breng gerust je eigen muziek mee).
  • Rolstoeltoegankelijk.
  • Demonteerbare verwarming en tafels en luxehuif.
  • Zitplaats voor 25 volwassenen (meer personen kunnen mee, maar dan moeten we de tafels vervangen door banken).
  • Optioneel: een groot scherm en 220V-accu’s voor laptops.
  • Prijs: €170 voor een rit van 1,5 – 2 uur, vertrek vanaf de boerderij in Bocholt. Extra uren aan €50. Andere ritten zijn bespreekbaar.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Neem gerust iets mee om de rit gezelliger te maken. De tafels zijn voorzien van bekerhouders. Glazen op een voet zoals champagneglazen zijn niet ideaal. Verkies best ook flesjes boven bekers om smossen te verminderen.

De huifkar biedt plaats om met 25 volwassenen comfortabel te zitten. Met 30 is mogelijk voor bijvoorbeeld een (korte) rit van A naar B, maar dat is vrij krap. Eventueel kunnen we de tafels vervangen door banken.

Ja we hebben altijd oprijrampen bij om de rolstoel aan boord te rijden. We moeten dan wel één of beide tafels en eventueel de verwarming verwijderen om plaats te maken.

Standaard duurt een rit anderhalf à 2 uur. Meestal is dat een mooie duurtijd. Maar we kunnen ook op maat werken.

Jazeker. Standaard vertrekken we altijd vanaf de boerderij in Bocholt, maar we kunnen ons ook verplaatsen om jullie van A naar B te vervoeren of om een toch te maken in je eigen omgeving. We maken dan een prijs op maat. We doen dit enkel in een straal van ongeveer 15 Km rond Bocholt.

Nee, gezien de verzekeringen en regeltjes verhuren we onze huifkar niet zonder chauffeur.

Koe-mmuniceren
Koe-nnecteren
Koe-coonen
Actief

Limburgse natuur

Let's Go!

Verken de Limburgse natuur op een bijzondere manier. Controleer de beschikbaarheid

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.