• bedrijvencompetitie padel

  FarmFun Poperinge

  Heb je zin in een heerlijk dagje in de gezonde buitenlucht, vol spannende denk- en doe-opdrachten, een overvloed aan koeien en natuurlijk ontzettend veel plezier? Zoek niet verder! Bij FarmFun Poperinge zijn we de ultieme experts op het gebied van entertainment en genot.

   

  Of je nu op zoek bent naar een beestig leuke vrijgezellendag of een farmtastische teambuildingervaring, wij hebben alles in huis voor een onvergetelijk avontuur. Dus spring op je tractor - of stap in je auto - en kom gezellig langs op de boerderij van Geert en Sofie in Poperinge. Hier staat een dag vol avontuur en plezier op je te wachten, waar je nog lang over na zal loeien.

  Sofie en Geert FarmFun Poperinge

  Farmtastische teambuilding-ervaringen in de Westhoek

  Sofie en Geert in Poperinge staan klaar om jouw team een onvergetelijke tijd te bezorgen. Hier is wat je kunt verwachten:

  • Een ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Diverse zaaltjes: up 'ooizolder met 55 zitplaatsen, in 't ennekot met 35 zitplaatsen, in't butraapkot met 40 zitplaatsen. Op onze sfeerzolder zijn er 60 staanplaatsen. TV-scherm en flipchart aanwezig. 
  • Een grote schuur en koeienstal voor regenachtige dagen
  • Een uitgestrekte speelweide
  • Boergondische FarmFood
  • Wifi
  • Nette sanitaire voorzieningen (geen douches)
  • 4 laadpunten voor electrische auto's
  • 80 koeien die je nieuwsgierig gadeslaan tijdens je activiteiten
  Wat klanten zeggen over FarmFun Poperinge
  Activiteiten FarmFun Poperinge

  FarmFun Poperinge - Beleef het op onze boerderij!

  Het aanbod bij FarmFun Poperinge is gekoppeld aan onze boerderijactiviteiten. Hierdoor kunnen we helaas geen ruimte bieden voor communie- of trouwfeesten. Tenzij je natuurlijk in je trouwjurk wilt gaan stro-meppen of je gasten wilt laten koe-nnecteren tijdens de Farm Expert Games of Farm Games. Dit mag je wel verwachten op de boerderij in Poperinge:

  • Farm Expert Games
  • Farm Games
  • Bumperball

  Een hongertje voor of na de activiteiten? Geniet van onze verzorgde FarmFood. Geef ons wel even van tevoren een seintje! Naast de FarmFun-activiteiten kun je bij onze vestiging in Poperinge ook terecht voor familiedagen, verjaardagsfeestjes en schoolbezoeken.

  Ontdek onze activiteiten
  Barbecue FarmFun Poperinge

  Gesmaakte FarmFood 

  Heb je net zoveel honger als een koe met vier magen? Geen zorgen, wij serveren ook heerlijk boergondische FarmFood. Maar geef ons wel even een seintje van tevoren, zodat we alles kunnen klaarmaken en je niet met een knorrende maag hoeft te wachten.

  Ontdek onze FarmFood
  Activiteiten omgeving FarmFun Poperinge

  Activiteiten in regio Poperinge

  Naast FarmFun valt er natuurlijk nog heel wat meer te beleven in West-Vlaanderen. Wil je aan je teamuitje of feestje nog een activiteit koppelen, dan kan je bijvoorbeeld een tocht doorheen de hoppevelden maken met de huifkarVespa of TukTuk. Maar je kunt ook Brouwerijen in de buurt be zoeken. Op de website van Toerisme Westhoek vind je een uitgebreid overzicht van alle activiteiten en overnachtingsmogelijkheden. Overweeg ook de kabelbaan of adventure nabij onze boerderij.

  Overnachten in de buurt van FarmFun Poperinge

  Overnachten in regio Poperinge 

  Zoek je nog overnachtingsmogelijkheden? Er zijn voldoende opties:

  Horeca FarmFun Poperinge

  Je honger stillen in de omgeving

  Wil je nog een hapje eten na je activiteit? Dan kan je bij ons op voorhand je catering reserveren.  Vind je bij ons toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje bij deze horecazaken in de buurt van Watou.

  Ga alvast op FarmTour

  teambuilding Poperinge Farm Expert Games FarmFun Poperinge Zaaltje FarmFun Poperinge Team

  Een greep uit ons uitgebreide aanbod