Te gekke feestjes en teambuildings voor bedrijven in een unieke setting

Kei-koe-le teambuildings en feestjes

Gezonde buitenlucht, uitdagende denk- en doeopdrachten, heel veel koeien en nog veel meer fun. Daar staat FarmFun voor! Wij, dé specialisten in entertainment en plezier. Wil je een kei-koe-l feestje, een beestige vrijgezellendag of een farmtastisch originele teambuiding beleven? Spring dan op je tractor – of in je auto – en kom naar een van de FarmFun-vestigingen voor een onvergetelijk avontuur!

Beestig entertainment

Zeg je FarmFun? Dan zeg je originaliteit én fun. Of hoe noem je anders teambuildings, feestjes of vrijgezellendagen waarbij je op konijnen (geen echte) mag schieten, met weidepalen (wel echte) mag sjouwen of gehuld in een bal tegen elkaar mag springen? En dan zwijgen we nog van onze escape-stal en activiteiten in het stro!

Een waarheid als een koe: bij FarmFun ben je zeker van onvergetelijke momenten! Let wel, niet elke vestiging biedt alle activiteiten aan. We werken graag een programma op maat voor je uit, helemaal volgens je specifieke verwachtingen, je budget en de mogelijkheden van de vestiging die jij kiest.

Ervaar het zelf

Vat de koe bij de horens

Laat er geen gras over groeien! Dat bezorgt je alleen maar extra maaiwerk. Check meteen je beschikbaarheid online.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.