• FarmFun opent nieuwe vestiging voor teamevents in Beveren

  Ideale timing: groen licht voor teambuildings en bedrijfsevents

  BEVEREN – Onbezorgd de boer op met koe-llega’s en vrienden? Het kan vanaf deze zomer ook in het Oost-Vlaamse Beveren. FarmFun, gespecialiseerd in teamevents op de boerenbuiten, opent hiermee zijn zevende belevenisboerderij. Aan het hoofd in Beveren: Lieke Brosens (25) en Mattias Braem (28), de jongste Chief Executive Farmers in de FarmFun-kudde. “Vanaf 1 juli zwaaien wij onze boerderijpoort open voor bedrijven, verenigingen en vrienden die het kuddegevoel willen versterken!”

  Koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen. Dát zijn de drie sleutelwoorden bij FarmFun. Met de Farm Games en Farm Expert Games krijgen kuddes een leuke mix van denken en doen voorgeschoteld om de teamgeest te versterken. Het erf, de stallen en de weides rond het melkveebedrijf van Lieke en Mattias in de Melselestraat in Beveren vormen de setting waar hun 150 melkkoeien binnenkort het gezelschap krijgen van kuddes koe-llega’s of vrienden.

  Sociale beesten

  Lieke Brosens en Mattias Braem: “Wij zijn twee sociale beesten, maar als melkveehouder is het menselijk contact eerder beperkt. Onder de mensen zijn, ook dàt vinden wij geweldig. Toen FarmFun op ons pad kwam, waren we meteen enthousiast. Wat is er mooier dan je passie en trots te kunnen delen met anderen? We merken dat niet iedereen weet hoe het er aan toegaat op de boerderij van vandaag.  Dat we dus tegelijkertijd de landbouwsector in een positief daglicht kunnen zetten, is mooi meegenomen.”

  Corona verteerd?

  Lieke en Mattias treden zo in het voetspoor van onze Farmbassadeurs in Bocholt, Aalter, Essen, Geel, Merchtem en Poperinge. Dat maakt van hen de zevende vestiging in het (boerde)rijtje. “Corona bracht ons flink van onze melk, maar wij hebben niet stilgezeten”, aldus Patrick Weltjens, co-founder van FarmFun. “We zochten, vonden én zoeken nog steeds melkveehouders die hun activiteiten willen uitbreiden. We voegden een royale portie beleving toe aan onze programma’s en ontwikkelden nieuwe spellen. Onze goesting? Die kon zelfs dat vervelende virus niet verslaan.”

  Vleugje eau de vache

  En ook de corona ‘boerometer’ is FarmFun goed gezind want teambuildings mogen weer! Koe-llega’s en vrienden staan te popelen om samen te troepen en men heeft meer dan ooit zin om op een plezante manier de kuddegeest te versterken. En waar kan dat beter dan op de boerenbuiten, inclusief een vleugje eau de vache.

  “We hebben hier bovendien een melkzee aan ruimte. Alle Farmbassadeurs kunnen daardoor groepen ontvangen van tien tot ruim honderd personen. Ook bij slecht weer hoef je je geen zorgen te maken. Elke boerderij beschikt over voldoende binnenruimte. Niet alleen voor onze dieren, ook voor het loslopend wild uit jouw groep”, knipoogt Patrick.

   

  IMG_1329

  Voor meer informatie, foto’s in hoge resolutie of interviewaanvragen kun je terecht bij:

  Silvy Van Son
  FarmFun
  Koe-mmunicatie en marketing
  0470 710 800
  silvy@farmfun.be

  Lieke Brosens
  FarmFun Beveren
  Chief Executive Farmer
  0476 907 252
  beveren@farmfun.be