Verjaardagsfeestje op de boerderij: veelgestelde vragen

Wil jij een origineel en supertof verjaardagsfeestje organiseren? Kies dan de FarmFun- boerderij in het Limburgse Bocholt als feestlocatie!

De nodige chauffeurs mogen gratis deelnemen. We kunnen hen inschakelen bij de begeleiding en ze mogen uiteraard ook meedoen. Extra volwassenen betalen tien euro per persoon.

Speelkleren die wat vuil mogen worden! Kleding uit stoffen waarin veel stro blijft kleven, zoals fleece en wol, raden we af. Als het nat kan zijn buiten, geef dan hoge schoenen of laarsjes mee.

Natuurlijk! Vraag dan wel even aan de ouders of je ze wel of niet op Facebook mag zetten.

Geen probleem in de weide en huifkar! Maar ruim je achteraf alles weer netjes op? Als jullie frietjes bestellen, is iets extra’s eigenlijk niet nodig. De kindjes krijgen sowieso al cake en een drankje. In onze verbruiksruimtes is het helaas niet toegestaan.

Bij regenweer spelen we in de schuur en in de stallen. Ook de huifkar, onze speeltent en het zaaltje zijn overdekt. Bij extreme koude is het in de stallen ook koud. We raden dan aan om het feestje te verschuiven. Het moet leuk blijven voor de kids!

Het feestje duurt 2,5 uur. We kijken natuurlijk niet op enkele minuutjes. Blijf je eten, reken je op 3 uur.

Als je boekt, rekenen we erop dat je ook komt. We vragen geen voorschot, alleen tijdig een seintje als het feestje onverwacht niet kan doorgaan. Afrekenen doen we op het einde van het feestje. Let wel: we hebben geen betaalautomaat.

Wees gerust, we nemen geen risico’s. Alles wordt goed gecontroleerd en begeleid door ervaren mensen. De boerderij is voorzien op ‘losgelaten kinderen’. Uiteraard moeten ze onze instructies in acht nemen. Hoewel we de nodige voorzorgen nemen, kunnen we natuurlijk nooit helemaal uitsluiten dat er iets gebeurt. Net zoals thuis dus.

De kinderfeestjes bij FarmFun zijn relatief ‘ruig’ en pas geschikt vanaf de leeftijd van zes jaar. Kleine broer of zus mag meekomen, maar zal soms wat ondersteuning nodig hebben. Feestjes kunnen tot de leeftijd van twaalf jaar en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

De prijs (155 euro) blijft hetzelfde, ook als jullie met minder dan acht zijn.

Origineel en supertof verjaardagsfeestje

Heb jij een vraag over een verjaardagsfeestje op de boerderij? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.