Verlof Kick-Off: veelgestelde vragen

De Verlof Kick-Off is hét jaarevenement om je verlof goed in te zetten: uitdagende incentives, informeel netwerken, lekker eten en een beestige after-party in een ongewoon kader.

Voor iedereen die een team vormt. Dat kan in bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen,…

Je kan minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers inschrijven per team. De intensiteit van de spellen wordt deels bepaald door het aantal deelnemers per team. Met 10 heb je evenveel kans om te winnen als met 8 maar je hebt wel meer keuze wie je inzet bij elk spel.

Ben je met minder dan 8, nodig dan je freelancers, klanten of leveranciers mee uit. Ben je met meer dan 10, schrijf je best twee teams in.

Om in te schrijven heb je volgende gegevens nodig:

  • Volledig facturatie adres van het bedrijf incl BTW nummer
  • E-mail adres waar de factuur naar toe moet
  • Een naam voor het team. Dat kan de bedrijfsnaam zijn of een andere
  • Naam, voornaam, geboortedatum, e-mail adres en GSM nummer van elke deelnemer
  • Het aantal eetbonnen dat je wil bestellen
  • Als je drankbonnen reserveert, komen die ook mee op factuur. Geef het gewenst aantal door. Je kan altijd nog ter plaatse bij kopen.
  • Toegangstickets voor de after-party voor de supporters. Deelnemers mogen er gratis in. Je kan aan de kassa ook nog toegangstickets kopen maar die komen niet op de factuur.

Jazeker, de deelnemers hebben gratis toegang tot de after-party. De supporters betalen apart.

Tot 17 juni kan je nog catering bij bestellen. Zodra de factuur voldaan is, is de bestelling in orde.

Absoluut. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Supporters zijn gratis, maar betalen wel inkom op de after-party.

Zolang het evenement niet volzet is kan je inschrijven met het inschrijfformulier. De factuur moet wel voldaan zijn vooraleer te kunnen deelnemen.

Om een ingeschreven deelnemer te wijzigen meld je dat zo snel mogelijk. Vermeld duidelijk het bedrijf, het team, de naam, geboortedatum, e-mail adres en GSM nummer en welke deelnemer uit dat team geschrapt mag worden.

Geen probleem. Vermeld duidelijk het bedrijf, het team, de naam van de deelnemer, geboortedatum, e-mail adres en GSM nummer.

Doe best gemakkelijke sportieve kledij aan in functie van de weersomstandigheden en zorg dat je als groep herkenbaar bent. Doe gerust “fout” of in thema van de boerderij!

De teambuilding bestaat uit een gediversifieerde reeks van denk- en doeopdrachten in competitieverband. Iedereen kan meedoen, ook als je minder sportief bent. Maar er zal wel uitdaging in zitten!

Gratis eBook

7 tips voor een geslaagd teamevenement

Laat je e-mailadres achter en ontvang ons gratis eBook: 7 tips voor een geslaagd teamevenement