Vergaderlocatie is te boeken in Farmfun Bocholt

Originele vergaderlocatie gezocht? Wat dacht je van een huifkar!

Je valt niet in slaap

Ben je uitgekeken op dat duffe vergaderlokaal bij jou op kantoor? Vallen jij en je collega’s bijna in slaap bij de zoveelste presentatie tussen vier muren? En leveren de brainstormingsessies tegenwoordig weinig resultaten op? Trek er dan eens opuit en organiseer een vergadering op een inspirerende locatie.

Deze activiteit is te boeken in FarmFun Bocholt

Meerdere originele vergaderlocaties voor de prijs van één

Eén inspirerende vergaderlocatie, dat klopt eigenlijk niet. Want in onze professioneel ingerichte huifkar met vergadertafel en banken, verwarming en een gedegen geluids- en video-installatie heb je een voortdurende verandering van omgeving. En dat stimuleert de creativiteit. Onze huifkar is dus de ideale plek voor een brainstorm of een slow meeting! De frisse buitenlucht met de occasionele plattelandsodeur krijg je er helemaal gratis bij.

Out of the box vergaderen

Een tractor trekt de huifkar met tien kilometer per uur door het landschap. Je vergadert dus letterlijk en figuurlijk out of the box! Wedden dat je medewerkers, klanten en prospects onder de indruk zijn?

De huifkar is geschikt voor 25 volwassenen. Maar om echt comfortabel te zitten, raden we maximaal 20 personen aan. De voorste bank reserveer je bij voorkeur voor de spreker, zodat niemand met zijn rug naar het scherm zit.

Dat spreken we van tevoren af. Tochten langer dan twee uur onderbreken we doorgaans met een korte activiteit, rustpauze of picknick. Zo blijven jullie scherp om efficiënt te vergaderen.

We vertrekken vanuit een van onze vestigingen en maken een mooie tocht door het landschap. Tussenstops zijn mogelijk.

Er zit een grote monitor vooraan in de huifkar. Je kunt een USB-stick of SD-kaart inpluggen om bijvoorbeeld een fotoslideshow te laten zien. Je kunt ook je laptop als beamer of desktopmonitor aansluiten.

(Technisch weetje: de laptop kan met HDMI of VGA, de foto’s op stick of SD mogen niet in een mapje zitten)

Jazeker! We hebben een 220V-stopcontact voor je laptop voorzien.

Absoluut! Je kunt een flesje water of frisdrank in de tafels plaatsen. Een picknick voor onderweg kan natuurlijk ook.

We hebben verwarming in de huifkar. Bij warm weer kunnen we de zeilen openen. Over een nauwkeurige klimaatregeling beschikken we niet. Het blijft een kar natuurlijk. 😉

Out of the box vergaderen?

Let's go!

Interesse in een originele vergaderlocatie? Boek je Conference on Wheels makkelijk zelf online!

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.