Weidegolf is te boeken in Farmfun Bocholt

Weidegolf met klompen

Geen Tiger Woods

Weidegolf in drie woorden? Puur. Competitief. Gezellig. Je hoeft heus geen Tiger Woods te zijn om mee te doen aan dit supertoffe spel. Je moet alleen laarzen hebben. Laarzen? Yep, want weidegolf speel je … in een weide. En die maakt deel uit van de fun.

Vergeet de perfect onderhouden greens, die zijn voor amateurs. Echte mannen en vrouwen golfen op een terrein vol lang gras en onkruid! Een koeienvlaai tussen de grassprieten hoort er niet bij, beloofd.

Deze activiteit is te boeken in FarmFun Bocholt

Weidegolf met extraatjes

Na een korte uitleg van de boer of boerin kun je meteen letterlijk aan de slag! Een professionele golfcursus als voorbereiding is dus echt niet nodig. Gewoon je klompstick pakken en je bal een flinke, gerichte mep geven. Bij elke hole voorzien we een leuk extraatje. Zo krikken we je vaardigheden en je kennisniveau op.

Weidegolf in teams

Weidegolf is geen individuele sport. Jullie spelen in twee teams tegen elkaar. Elke ploeg heeft een eigen bal en een klompstick. Het spel start met een afslag. De eerste groep slaat de bal vanaf het afslagpunt, waarna de tweede groep aan de beurt is. De ploeg van de bal die het verst van de hole of put verwijderd ligt, is dan aan slag. Per hole turf je het aantal slagen. De groep die op het einde het minste aantal slagen heeft, wint de partij!

Praktische info

  • Je speelt weidegolf vanaf tien spelers. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
  • De speelduur is ongeveer twee uur.
  • Is het gras nat? Dan kun je overtreklaarsjes bij ons krijgen.

 

Weidegolfen verkleed als koe, kip of haan? Dat kan. Je huurt die te gekke pakken voor volwassenen bij FarmFun!

Prijs per persoon
Aantal personen (vanaf)
Rubber laarzen
Duur (ongeveer)
Koe-mmuniceren
Koe-nnecteren
Koe-coonen
Actief

Sla je slag!

Vat de koe bij de horens!

Heb je zin om je slag te slaan tijdens een gezellig partijtje weidegolf?

Inspiratiegids

In deze Inspiratiegids voor F-unbelievable Friends vind je een overzicht van de mogelijkheden bij FarmFun! Download gratis.