• Actief Vrijgezellenfeest organiseren? Kies voor de Farm Games bij FarmFun!

  Vrijgezellenfeest

  vrijgezellenfeest

  Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan zit je bij FarmFun helemaal goed, want wij hebben een aantal leuke activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest. Onze Farm Games zijn bijvoorbeeld de perfecte keuze voor een uniek vrijgezellenfeest. Ook zeer geschikt voor verjaardagsfeesten. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol plezier, spanning en competitie!

  Bij ons ben je verzekerd van een hoge funfactor. Onze activiteiten bieden veel afwisseling en zijn geschikt voor een breed publiek. Niet voor niets raadt 99,8% van onze deelnemers deze activiteiten aan bij vrienden. Onze enthousiaste begeleiding staat voor je klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

   

  Plan je vrijgezellenfeest
  vrijgezellen2

  Farm Games

  Op zoek naar een origineel en actief vrijgezellenfeest? Zoek niet verder dan de Farm Games van FarmFun! Bij ons ben je verzekerd van een fantastische ervaring vol fun, spanning en strijd, allemaal in het unieke kader van een echte boerderij.

  Onze Farm Games zijn perfect voor vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten, of zelfs uitstapjes met verenigingen. Onze gevarieerde challenges, die plaatsvinden op en rond ons melkveebedrijf, zorgen ervoor dat je gegarandeerd een te gekke belevenis hebt. Het begint zelfs met het graaien in het achterste van de koe! Geen echte natuurlijk! Hier wordt bepaald welke groepen tegen elkaar zullen strijden en wie de ander een poepje mag laten ruiken.

  Boek Farm Games
  Bumperballen

  Bumperballen

  Aanvullend op de Farm Games kan je voor een extra actief vrijgezellenfeest ook nog een potje bumperballen. Jullie kruipen in een bumperball en gaan helemaal los. Ren, bots, stuiter en probeer te scoren tot je niet meer kunt.

  Dit hilarisch spel is niet alleen leuk om te spelen, maar ook om naar te kijken. Het is ideaal voor een sportieve groep die houdt van een uitdaging. Bovendien is het mogelijk om de bumperballs te huren en te spelen op een door jou gekozen locatie.

  Boek Bumperballen
  hamburger

  Maximaal genieten

  Bij FarmFun is alles tot in de puntjes geregeld. Wij nemen de organisatie van je vrijgezellenfeest volledig op ons. Zo kun jij maximaal genieten van de Farm Games en je vrienden en familie om je heen. Iedereen krijgt trouwens lekkernijen en fruit, zodat je na al dat harde werken even lekker kunt ontspannen en bijpraten.

  Wil je je dag uitbreiden met een heerlijke maaltijd? Kies dan voor onze FarmFood-optie.


  Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je actief vrijgezellenfeest en ervaar een onvergetelijke dag vol fun, strijd en gezelligheid op de boerderij!

  Ontdek alle activiteiten

  Inpiratie nodig? Vraag onze gratis inspiratiegids aan!

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties