gebouwen

FarmFun Aalter

Gezonde buitenlucht, uitdagende denk- en doeopdrachten, heel veel koeien en nog veel meer fun. Daar staat FarmFun Aalter voor! Wij, dé specialisten in entertainment en plezier. Wil je een beestige vrijgezellendag of een farmtastisch originele teambuiding beleven? Spring dan op je tractor – of in je auto – en kom naar de boerderij van Yves en Evelien in Aalter voor een onvergetelijk avontuur!

Yves en Evelien_Aalter

Farmtastische activiteiten in het Meetjesland

Je beestig amuseren op de gezonde boerenbuiten bij Chief Executive Farmers Evelien en Yves? Zij staan klaar om van jouw teamevent een onvergetelijke moohment te maken. Wat je kan verwachten: 

  • Een ruime parking voor de deur
  • Een gezellige spiksplinternieuwe zaal
  • Een grote nieuwe speelloods en de koeienstal voor de regendagen
  • Verzorgd sanitair blok met douches
  • Een grote speelweide
  • Overheerlijk FarmFood
  • 150 koeien die gebiologeerd naar je staan te staren tijdens je activiteiten
Wat klanten zeggen over FarmFun Aalter

Aanbod op de boerderij in Aalter

De accommodatie van FarmFun Aalter is gekoppeld aan een van onze activiteiten op de boerderij. Je kunt dus niet bij ons terecht voor je communie- of trouwfeest. Behalve als je in je trouwjurk wilt bumperballen of je gasten wilt laten strijden om de overwinning in de Farm Expert Games of Farm Games natuurlijk. Het aanbod op de FarmFun- boerderij in Aalter:

 

boot_water_varen

Activiteiten in Aalter en omgeving

De fun in Oost-Vlaanderen beperkt zich niet tot FarmFun. Er is in onze streek heel wat te beleven! Heb je na je teamuitje of feestje nog tijd en energie over? Dan kan je een activiteit uitkiezen via de website van Toerisme Aalter of Toeristisch Meetjesland.

alexander-kaunas-Fk9d0cxYqC4-unsplash

Overnachten in Aalter en omgeving

Je kan je nestje maken bij:

 

alex-munsell-Yr4n8O_3UPc-unsplash

 

Je maag vullen in de omgeving 

Nog een hongertje na de activiteit? Bij ons kan je altijd (vooraf) catering bestellen na of voor een activiteit. Vind je bij ons niet wat je zoekt? 

2 Aalter_2 Aalter_4 Zaal_AA

Of ontdek een van onze andere belevenisboerderijen