Zaaltje Merchtem_1

FarmFun Merchtem

Gezonde buitenlucht, uitdagende denk- en doeopdrachten, heel veel koeien en nog veel meer fun. Daar staat FarmFun Merchtem voor! Wij, dé specialisten in entertainment en plezier. Wil je een beestige vrijgezellendag of een farmtastisch originele teambuiding beleven? Spring dan op je tractor – of in je auto – en kom naar de boerderij van Bart en Marijke in Merchtem voor een onvergetelijk avontuur!

200312-BOLT-BART EN MARIJKE-ILLIASTEIRLINCK-13

Farmtastische activiteiten op een steenworp van Brussel

De boerderij van Chief Executive Farmers Marijke en Bart heeft alle faciliteiten om van jouw event een onvergetelijke ervaring te maken:

  • Een ruime parking voor de deur
  • Een spiksplinternieuwe ontvangstzaal
  • Verzorgd sanitair met douches
  • Meerdere speelloodsen
  • Een grote speelweide
  • Boergondisch FarmFood
  • 150 koeien die gebiologeerd naar je staan te staren tijdens je activiteiten
Wat klanten zeggen over FarmFun Merchtem
2019-08-25_BartVanderstraeten_9246

Aanbod op de boerderij in Merchtem 

De accommodatie van FarmFun Merchtem is gekoppeld aan een van onze activiteiten op de boerderij. Je kunt dus niet bij ons terecht voor je communie- of trouwfeest. Behalve als je in je trouwjurk wilt bumperballen of je gasten wilt laten strijden om de overwinning in de Farm Expert Games of FarmFun Games natuurlijk. Het aanbod op de FarmFun-boerderij in Merchtem: 

 

Bij onze vestiging Merchtem kan je naast de FarmFun activiteiten ook terecht voor boerderijkampjes voor boeren en boerinnen in spé. Elke zomervakantie organiseren we “Boerderijkriebels”.

Evenveel honger als een koe met vier magen? Wij serveren ook boergondisch FarmFood. Geef je wel een seintje vooraf? 

jonas-denil-vHwWmuWgoRw-unsplash

Activiteiten in Merchtem en omgeving

De fun in Vlaams-Brabant beperkt zich niet tot FarmFun. Er is in onze streek heel wat te beleven! Heb je na je teamuitje of feestje nog tijd en energie over? Dan kan je een bezoek brengen aan een van de grootste plantentuinen ter wereld, Plantentuin Meise. Nog wat dorst na een dagje op FarmFun? Je kan je dorst lessen bij een van de Brouwerijen in de buurt: Duvel of De Palm. Op de website van Toerisme Vlaams-Brabant vind je een uitgebreid overzicht van alle activiteiten en overnachtingsmogelijkheden. Overweeg ook de wandelingen van het Steenbergpad (8,5 km) en het Banmolenpad (10 km) nabij onze boerderij.

Ga naar Toerisme Vlaams-Brabant
nik-lanus-YMOHw3F1Hdk-unsplash

Overnachten in de omgeving

Je kan je nestje maken bij:

Je maag vullen in de omgeving

Nog een hongertje na de activiteit? Bij ons kan je altijd catering bestellen na of voor een activiteit. Vind je bij ons niet wat je zoekt? Je kan altijd eens een kijkje gaan nemen bij deze horeca zaken gelegen te Merchtem: Taverne Het Bos, Brasserie 5 voor 12Restaurant Mayabee en Brasserie  Lindenhoeve.

Grotere groepen kunnen terecht bij: