bedrijvencompetitie padel

FarmFun Poperinge

Gezonde buitenlucht, uitdagende denk- en doeopdrachten, heel veel koeien en nog veel meer fun. Daar staat FarmFun Poperinge voor! Wij, dé specialisten in entertainment en plezier. Wil je een beestige vrijgezellendag of een farmtastisch originele teambuiding beleven? Spring dan op je tractor – of in je auto – en kom naar de boerderij van Geert en Sofie in Poperinge voor een onvergetelijk avontuur!

Poperinge

Farmidabele teambuildings in de Westhoek

In Poperinge staan Sofie en Geert klaar om jouw teammoohment tot in de ui(t)erste puntjes te regelen. Wat je mag verwachten: 

  • Een ruime parking voor de deur
  • Een gezellig zaaltje
  • Een grote loods en de koeienstal voor de regendagen
  • Een grote speelweide
  • Overheerlijk FarmFood
  • 80 koeien die gebiologeerd naar je staan te staren tijdens je activiteiten
Wat klanten zeggen over FarmFun Poperinge
1201948448523411.VdtVzQdUO5Q0MliCPzWM_height640

Aanbod op de boerderij in Poperinge

De accommodatie van FarmFun Poperinge is gekoppeld aan een van onze activiteiten op de boerderij. Je kunt dus niet bij ons terecht voor je communie- of trouwfeest. Behalve als je in je trouwjurk wilt bumperballen of je gasten wilt laten strijden om de overwinning in de Farm Expert Games of FarmFun Games natuurlijk. het aanbod op de FarmFun-boerderij in Poperinge:

Bij onze vestiging Poperinge kan je naast de FarmFun activiteiten ook terecht voor familiedagen, verjaardagsfeestjes en schoolbezoeken  voor boeren en boerinnen in spé.

Evenveel honger als een koe met vier magen? Wij serveren ook boergondisch FarmFood. Geef je wel een seintje vooraf? 

Ontdek ons FarmFood
unnamed

Activiteiten in de omgeving Poperingen

De fun in West-Vlaanderen beperkt zich niet tot FarmFun. Er is in onze streek heel wat te beleven! Heb je na je teamuitje of feestje nog tijd en energie over? Dan kan je inspirerende tocht doorheen de hoppevelden maken met de huifkarVespa of TukTuk. Nog wat dorst na een dagje op FarmFun? Je kan je dorst lessen bij een van de Brouwerijen in de buurt. Op de website van Toerisme Westhoek vind je een uitgebreid overzicht van alle activiteiten en overnachtingsmogelijkheden. Overweeg ook de kabelbaan of adventure nabij onze boerderij.

Overnachten in Poperinge en omgeving

Je kan je nestje maken bij:

Je maag vullen in de omgeving

Nog een hongertje na de activiteit? Bij ons kan je altijd (vooraf) catering bestellen na of voor een activiteit. Vind je bij ons niet wat je zoekt? Je kan altijd eens een kijkje gaan nemen bij deze horeca zaken gelegen in de buurt van Watou.

Farmfun-7 Poperinge_1 received_363759882230606

Een greep uit ons uitgebreide aanbod

Of ontdek een van onze andere belevenisboerderijen