• Kinderfeestjes en activiteiten op de boerderij

  Sommige FarmFun-vestigingen bieden een farmtastische kidsactiviteit aan zoals boerderijkampjes, klasbezoeken of verjaardagsfeestjes. Kei-koe-l toch? Want op welk ander feestje kunnen kinderen spelen in een mega berg stro en zich helemaal laten gaan tijdens uitdagende opdrachten? Dat we kunnen spreken van hét feestje van het jaar staat vast!

  Farmfun kinderfeestjes

  Verjaardagsfeestje of boerderijkamp in Bocholt

  Mag het verjaardagsfeestje van jouw kind een echt onvergetelijk feest zijn? Beleef dan een beestig en origineel kinderfeestje op onze FarmFun-boerderij in Bocholt. Is je kind hélemaal gek op het boerderijleven? Tijdens ons boerderijkamp leeft je kind zich helemaal in in de wereld van de boer en de boerin. 

  Ontdek het aanbod in Bocholt
  FarmFun boerderijkampjes

  Boerderijkamp in Merchtem

  Dieren verwennen, oogsten in het veld, ritje maken met de tractor, spelletjes spelen, knutselen, ravotten en koken met kakelverse hoeveproducten: we vertellen nog niet alles. Kriebelt het ook bij jouw kind ook om op ontdekking te gaan? Ga dan naar onze boerderijkampjes in Merchtem.

  Ontdek het aanbod in Merchtem
  Klasbezoeken FarmFun

  Verjaardagsfeestje of klasbezoeken in Poperinge 

  Naast het verzorgen van onze dieren kunnen kinderen ravotten op de boerenbuiten, een ritje maken met de go-karts of zich verstoppen in het stro.  Of wat dacht je van een mysterieuze escaperoom in onze stal? Laat de kinderen samen met de vriendjes in de schoenen van een echte boer(in) kruipen! 

  Ontdek het aanbod in Poperinge