• Hongerige maag na de activiteiten? Proef van onze boergondische FarmFood!

  BOER-gondische FarmFood

  Maak je dag compleet met een lichte lunch of uitgebreide maaltijd van onze huiscateraar. Want van knotsgekke activiteiten in de boerenbuitenlucht krijg je gegarandeerd honger. 

  Je kan jouw favoriete FarmFood bestellen nadat je een activiteit hebt gekozen.

   

        

  bbq bakken

  BBQ + bakker

  Ik heb een vraag >

  De ideale afsluiter van je teambuilding? Een lekkere BBQ. Je geniet van een heerlijk buffet van een tiental gerechten – zoals groenten, pasta’s, aardappelsla, brood en sauzen – en kiest uit een achttal soorten vlees die onze BBQ-specialist voor je bakt. 

  Het enige wat je hoeft te doen, is je voeten onder tafel plaatsen en je af en toe naar onze bakker en het buffet begeven voor een verse portie. Smakelijk! Je kan online een barbecue voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Barbecue met bakker:
  €28.5 p.p. + €200 opstart (incl. btw)
  €31.5 pp in Merchtem + €200 opstart (incl. btw)

  • Alles wordt voor je klaar gemaakt
  • Geschikt voor grote eters
  • Veggie, halal, glutenvrij,... op aanvraag mogelijk
  Boek eerst je activiteit
  Barbeque

  Doe-het-zelf BBQ

  Ik heb een vraag >

  Ben je handig met een BBQ-tang, sta je goed met een BBQ-schort en wil je bij het teamuitje de BBQ-chef voor je collega’s zijn? Dan maken wij dat mogelijk. Wij voorzien een achttal soorten vlees en een lekker buffet van een tiental gerechten, zoals groenten, pasta’s, aardappelsla, brood en sauzen. Jij toont je BBQ-skills en bakt het vlees voor je collega’s. Smakelijk! Je kan online een barbecue voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Doe-het-zelf Barbecue:
  €28.5 p.p. (incl. btw)
  €31.5 pp in Merchtem (incl. btw)

  1. Deelnemers bakken zelf het vlees
  2. Alles is aanwezig, je hoeft zelf niets mee te brengen
  3. Geschikt voor grote eters
  4. Veggie, halal, glutenvrij,... mogelijk op aanvraag
  Boek eerst je activiteit
  Farmburger FarmFun

  Farm Burger

  Ik heb een vraag >

  Maak je maar klaar om duimen en vingers af te likken, want onze Farm Burger is een overheerlijke rundsburger die smaakt naar meer. We voorzien ook smaakvolle sauzen. Veggie, gluten of halal? Laat het ons weten. Smakelijk! Je kan online  Farm Burgers voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Farm Burger:
  €18 p.p. (incl. btw)
  €22 pp in Merchtem (incl. btw)

  Boek eerst je activiteit
  tapas

  Boerenplank

  Ik heb een vraag >

  Evenveel eetlust als een hongerige koe met vier magen? Niets beter dan na onze beestige activiteiten de krachten terug aan te sterken met een boerenplank. Ambachtelijke kazen, overheerlijk vlees en allerlei andere versnaperingen: zelfs de moeilijkste eters smullen gretig mee van dit plankje lekkers.  Je kan online een Boerenplank voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Boerenplank:
  €18 p.p. (incl btw)
  €25 pp in Merchtem (incl. btw)

  1. Voor ieder wat wils
  2. Geschikt als hoofdmaaltijd of als versnapering (pas het aantal aan)
  3. Broodjes inclusief
  Boek eerst je activiteit
  luxebroodjes

  Luxe broodjesmix

  Ik heb een vraag >

  Brood en spelen zijn altijd een goede combinatie. Daarom kun je bij FarmFun je honger stillen met een gevarieerde luxe broodjesmix van zes verzorgde en lekkere broodjes en wraps per persoon. Smakelijk! Je kan online luxebroodjes voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Luxebroodjes: 18 p.p (incl. btw)

  1. Veel keuze
  2. Rijkelijke uitstraling
  Boek eerst je activiteit
  pakfriet

  Frietwagen

  Ik heb een vraag >

  Frieten zijn altijd lekker, maar smaken toch net dat tikkeltje lekkerder na een teambuilding of vrijgezellenactiviteit of tijdens een feestje. En je hoeft je niet in te houden, want ons mobiele frietkraam blijft frieten en snacks bakken zolang jij dat vraagt. Laat je dus gerust helemaal gaan en geniet van deze topper uit de Belgische keuken. Je kan online een frietwagen voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Frietwagen: €16.5 p.p. (incl. btw)

  1. Vanaf 30 personen
  2. Budgetvriendelijk
  3. Iedereen lust het
  4. Eet zoveel je zelf wil
  5. Gezelligheid
  Boek eerst je activiteit
  broodje smos

  Broodje gezond

  Ik heb een vraag >

  Een half stokbrood, groenten, kaas en/of ham. Dat zijn de ingrediënten van het FarmFun-broodje smos. Ideaal om je energieniveau na je teambuilding of vrijgezellenactiviteit op te krikken of lachende gezichten te toveren op de gezichten van vrienden en kinderen tijdens leuke feestjes. Smakelijk! Je kan online een broodje gezond voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Broodje gezond: €6 p.p. (incl. btw)

  1. Budgetvriendelijk
  2. Iedereen lust het
  3. Verzorgd
  Boek eerst je activiteit
  Ontbijt

  Ontbijtbuffet

  Start de teamdag met z'n allen tesamen. Op het rijkelijk gevulde buffet vind je diverse broodsoorten, coissants en koffieKOEken, assortiment beleg, yoghurt, fruit, spek,ei,... Drankjes zijn inclusief Je kan online een ontbijt voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Ontbijtbuffet: €20 p.p. (incl. btw)

  1. Gezellig samen vanaf het begin van de dag
  2. No stress, wij zorgen voor alles
  3. Een stevige start voor een goed gevulde dag
  4. Samen ontbijten zorgt voor een speciale koe-nnectie
  Boek eerst je activiteit
  dessert

  Dessertbuffet

  Afsluiten met iets lekkers? Ons dessertbuffet is gegarandeerd een aanrader voor alle zoete bekken. We voorzien minimaal 5 soorten hapjes (mini-chocomousse, mini-tiramisu, mini-gebak, mini-bavarois, vers fruit, …) per persoon. Deze samenstelling kan licht afwijken en is afhankelijk per vestiging.
  Je kan online het dessertbuffet voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Dessertbuffet: €13.50 p.p. (incl. BTW)

  1. Leuke en lekkere afsluiter van de dag
  2. Iedereen lust het
  3. Gevarieerd aanbod
  Boek eerst je activiteit
  koffieKOEken

  KoffieKOEk

  Kom je naar FarmFun? Dan zet je de beuk erin! Reserveer daarom een lekker tussendoortje of een stevige start van jouw activiteit. Wil je meerdere koffiekoeken per persoon? Doe dan het aantal personen maal het aantal koffiekoeken dat je wil. Je kan online koffiekoeken voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Koffiekoeken: €4 p.p. (incl. btw)

  1. Een lekker extraatje voor de knorrende magen
  2. Gevarieerd aanbod
  3. Maak je dag helemaal af met deze verrassing
  Boek eerst je activiteit
  Drankenarrangement

  Drankenarrangement tijdens activiteit (3,5u)

  Ik heb een vraag >

  Kom je naar FarmFun? Dan zou je door je competitiedrang wel eens een droge mond kunnen oplopen. Geen zorgen over je eindfactuur als je een drankenarrangement neemt want alle drankjes zitten inbegrepen gedurende 3,5 uur. Iedereen kiest zelf, er is keuze tussen een uitgebreid aanbod aan drankjes zoals frisdrank, waters, koffie, thee, -beperkt- pils, wijn en cava, want we gaan het wel veilig houden. Je kan online een dranken all-in voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning.

  Het is niet absoluut nodig om een drankenarrangement te nemen. We kunnen ook gewoon je verbruik afrekenen op je eindfactuur. Blijf je ook eten? Vergeet dan je 'drankenarrangement tijdens het eten' niet te nemen.

  Drankenarrangement tijdens de activiteit (3,5 uur): €15 p.p. (incl. btw)

  1. Geen zorgen over je factuur
  2. Alle drankjes zijn inbegrepen tijdens de activiteit
  3. Geen limiet op het verbruik
  Boek eerst je activiteit
  Drankenforfait eten

  Drankenarrangement tijdens het eten (2u)

  Ik heb een vraag >

  Geen zorgen over je factuur als je een drankenarrangement neemt tijdens het eten. Alle drankjes zoals frisdrank, water, thee, koffie, pils, wijn en cava zitten inbegrepen gedurende 2 uur. Het is niet per se nodig om een dranken all-in te nemen. We kunnen ook gewoon je verbruik afrekenen op je eindfactuur. Je kan online een drankenarrangement voor je team reserveren nadat je een activiteit hebt toegevoegd aan je planning. Tip: vergeet je drankenarrangement voor tijdens de activiteit niet mee te boeken.

  Drankenarrangement tijdens het eten: €15 p.p. (incl. btw)

  1. Geen zorgen over je factuur
  2. Alle drankjes zijn inbegrepen tijdens het eten
  3. Geen limiet op het verbruik
  Boek eerst je activiteit
  DRANKKAART FOTO

  Drankkaart

  Ik heb een vraag >

  Deze drankkaart zal uitgedeeld worden voor de activiteiten, zo kan iedereen zelf bepalen wat en wanneer ze iets willen consumeren

  • Geldig voor 5 standaard drankjes (frisdrank, koffie, thee, water, pils,...)
  • Wijn, cava of sterkere bieren worden beschouwd als 2 consumpties

  Drankkaart:
  €10.50 (incl. BTW)

  Boek eerst je activiteit
  DSC07243a

  Drankjes per nacalKOElatie

  Ik heb een vraag >

  Alle drankjes worden na de activiteiten geteld en zullen verrekend worden op de eindfactuur.

  • € 2.1 per standaard drankje (frisdrank, koffie, thee, water, pils,…)
  • € 4.2 per speciaal bier
  • € 17 per fles wijn/cava
  Boek eerst je activiteit

  Zak je met je kudde af naar onze FarmFun-boerderij? Dan staan twee dingen als een paal boven water: je amuseert je kostelijk met knotsgekke activiteiten in de gezonde buitenlucht én je krijgt gegarandeerd af te rekenen met een knorrende maag. Dan zien onze melkkoeien en andere dieren er voor jou en je koe-llega's plots heel aantrekkelijk uit. Maar die zijn off limits! Wel schotelen we jou de heerlijke maaltijden van onze eigen chefkok. Let wel: vooraf reserveren is nodig. Zo weten we hoeveel overheerlijk food we mogen laten aanrukken. Je kan jouw favoriete FarmFood bestellen nadat je een activiteit hebt gekozen.