• Team photo

  Wie zijn wei

  Teambuilden op het erf, in de stal en in de velden

  Als je aankomt op een FarmFun-boerderij, weet je dat je een stressvrije zone betreedt. Èn dat je op een plek bent waar kei-lekkere melk wordt geproduceerd. Het erf, de stal en de melkzee aan weides vormen tegelijkertijd de setting waar onze melkkoeien het gezelschap krijgen van kuddes koe-llega's en vrienden. 

  Ontdek de kernwaarden van FarmFun
  Patrick en Caroline FarmFun Bocholt

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  Het zaadje van FarmFun werd in 2013 geplant op de boerderij van Patrick Weltjens en Caroline Van Dijck in Bocholt. Ze stampten loeileuke belevenisprogramma's uit hun weidegrond en krijgen al jaren bedrijven, vrijgezellen- en vriendengroepen over de stalvloer. De vraag naar teamevents op hun gezonde boerenbuiten kwam uit steeds verdere hoek en dus brak het FarmFun concept door de Limburgse grenzen heen. Ondertussen kan men in elke Vlaamse provincie terecht voor de leukste teambuilding van ‘t (platte)land en nu ook in Nederland!

  Vind een vestiging in jouw buurt

  Farmtastische activiteiten voor een sterker kuddegevoel

  Uitbaters VL_3

  Goed vlees in de kuip

  De kar van elk van onze FarmFun-vestigingen wordt getrokken door een farmtastische en farmbitieuze boer en boerin. Oftewel: onze Chief Executive Farmers (CEF). Met hen hebben we stuk voor stuk goed vlees in de kuip.  Het zijn farmbassadeurs met boezonder veel zin om mensen positief van hun melk te brengen. In de open velden, tussen de koeien of diep in ’t stro. Samen met hun farmtastische kudde spelbegeleiders hebben ze maar één doel voor ogen: de kuddegeest versterken.  

  shape website

  Koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen

  Dát zijn de drie sleutelwoorden bij FarmFun. Met de Farm Games en Farm Expert Games krijgen kuddes koe-llega’s of vrienden een leuke mix van denken en doen voorgeschoteld om de teamgeest te versterken. Een koe-mpetieveling of rustig van aard. Een jong veulen of een oude rot in ’t vak. Elk van onze spellen is gemaakt met het idee dat iédereen nog lang naloeit over dit teamevent.

  Versterk kuddegevoel

  Een greep uit ons uitgebreide aanbod