• Terug naar nieuws

  Kernwaarden van FarmFun

  kernwaarden

  Kernwaarden van FarmFun

   

  Deze kernwaarden vormen samen de basis van FarmFun's cultuur en operationele filosofie. Ze zijn essentieel voor het definiëren van wie we zijn en hoe we ons onderscheiden in de markt. Door deze waarden te omarmen en te integreren in al onze activiteiten, zorgen we ervoor dat FarmFun een plaats blijft waar mensen niet alleen komen voor plezier en teambuilding, maar ook voor authentieke, memorabele en verrijkende ervaringen.

   

  1. Eenvoud en Authenticiteit

  Bij FarmFun is eenvoud onze kracht en blijven we trouw aan onze persoonlijkheid. We houden het graag helder en ongecompliceerd. Onze uitingen zijn puur en echt, zonder kunstmatige toevoegingen. De processen, infrastructuur en activiteiten zijn ontworpen om robuust en gebruiksvriendelijk te zijn. Elk gevoel, elk pleziermoment en elke interactie met FarmFun is doordacht en eerlijk, wat zorgt voor echte, onvergetelijke herinneringen die zowel onze klanten als ons team koesteren.

  2. Een W.O.W. ervaring!

  Dit is onze belofte om elk aspect van onze dienstverlening buitengewoon te maken, zowel intern als extern. Dit bereiken we door:

  Welkom voelen: FarmFun staat synoniem voor thuiskomen. Vanaf het eerste contact zorgen we ervoor dat iedereen, van klanten tot medewerkers, zich een gewaardeerd lid van de FarmFun-familie voelt.
  Overtreffen: We zetten ons in om de verwachtingen te overstijgen met superieure kwaliteit van onze dienstverlening en zorg voor de klanten en medewerkers We streven dagelijks naar verbetering op alle niveaus.
  Wauwgarantie: We zorgen ervoor dat elke ervaring met FarmFun een moment van verwondering bevat, door consistent memorabele en verrassende ervaringen te leveren, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

  3. Plezierige samenwerkingen

  FarmFun is gebouwd op de fundamenten van samenwerking. Wij geloven dat een samenwerking, geworteld in respect, leidt tot betere resultaten. Dit uit zich in klanten die de kracht van hun team voelen, onze medewerkers een verhoogd werkgeluk ervaren, onze franchisenemers de voordelen van ontzorging genieten en de landbouwsector met meer respect wordt behandeld. Bovendien geloven we dat samenwerken niet alleen effectief, maar ook plezierig moet zijn. Voor al onze stakeholders streven we naar interacties die gekenmerkt worden door plezier en wederzijds voordeel, en de bereidheid om elkaar succes te gunnen. Dit principe versterkt ons netwerk en vergroot de impact van FarmFun terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een aangename cultuur.

  Meer farmtastisch nieuws

  • “We zouden nog eens een teambuilding moeten regelen. Doe jij dat even?”

   02-04-2024
  • Heb je nog wat overgebleven teambuildingbudget?

   30-11-2023
  • FarmFun behaalt voor derde keer ‘Certificate of Excellence’ met maximum score

   28-11-2023