• Bedrijfsuitjes bij jou in de buurt!

  _I1B7023 (2)

  Bedrijfsuitjes bij FarmFun 

  Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje dat perfect aansluit bij de wensen en voorkeuren van alle deelnemers? Bij FarmFun begrijpen we dat iedereen uniek is. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een groepsactiviteit zoals een vrijgezellenfeest, wij zorgen ervoor dat onze activiteiten geschikt zijn voor zowel denkers, doeners als avonturiers.

  Ontdek onze activiteiten
  FarmFun Aalter

  Er is altijd een FarmFunvestiging in de buurt

  Op maximaal 45 minuten rijden vanaf jouw locatie vind je een FarmFunboerderij. Er is dus steeds een vestiging in de buurt. Het platteland biedt trouwens een uniek en verrassend kader waarin je geniet van het gezonde buitenleven. En bij slecht weer zijn er steeds indoor alternatieven.

  Dus als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje waarbij iedereen zich kan vermaken en waarbij je je nergens zorgen over hoeft te maken, dan ben je bij FarmFun aan het juiste adres. Boek nu en ervaar zelf waarom onze klanten zo enthousiast zijn.

  Vind jouw FarmFun vestiging
  barbeque-097847500-1581709218_small (1)

  FarmFood voor/tijdens/na je bedrijfsuitje?

  Maak je dag compleet met een lichte lunch of uitgebreide maaltijd van onze huiscateraar. Want van een knotsgekke bedrijfsuitje in de boerenbuitenlucht krijg je gegarandeerd honger. 

  Je kan jouw favoriete FarmFood bestellen nadat je een activiteit hebt gekozen.

  FarmFood

  Inspiratie nodig? Vraag onze gratis inspiratiegids aan!

  Inspiration Guide mockup