fbpx

FarmFun Essen: avontuurlijke teambuildings, megakoe-le kinderfeestjes en bangelijke vrijgezellendagen in het noorden van Antwerpen

Antwerpen is ’t stad en al de rest is parking? Vergeet het maar. Want onze belevenisboerderij en weides in Essen bieden je kicks en karrenvrachten plezier die je in ’t stad niet vindt. Midden in het groen ontvangen wij – Gitte en Gert, onze drie kinderen, driehonderd koeien en nog een aantal prachtige boerderijdieren – jou graag voor een avontuurlijke teambuilding, een megakoe-l kinderfeestje of een bangelijke vrijgezellendag!

Gevallen voor Limburgse charme

Hoe bij FarmFun terechtgekomen? Kinderfeestjes! We berichtten daarover op onze sociale media en zo vonden Patrick en Caroline van FarmFun Bocholt ons. Zij organiseerden op hun belevenisboerderij niet alleen kinderfeestjes maar ook avontuurlijke teambuildings en hilarische vrijgezellendagen. Ze deden ons het voorstel om FarmFun Essen op te starten. Al ooit eens geprobeerd om een aanbod van twee warme, gezellige en gepassioneerde Limburgers te weigeren? Niet evident. Wij zijn er alvast niet in geslaagd. 😉

Meewerken op de boerderij

Hoe iemand ertoe komt om in het noorden van Antwerpen activiteiten voor kinderen en vrijgezellen én teambuildings te organiseren tussen de koeien, kippen, geiten, pony’s, poezen en konijnen? Simpel. We zagen hoeveel fun onze eigen kinderen hadden op onze boerderij en besloten om ook andere kinderen dat plezier te gunnen. Dus organiseerden we meewerkmomenten voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. En dat was een groot succes.

Voor deze activiteiten kun je bij ons in Antwerpen terecht

Laat van je horen

Neem gerust contact op

Wil je een farmtastisch kinderfeestje geven of een gezellige vrijgezellendag beleven? Of ben je op zoek naar een originele teambuilding in Antwerpen? Kom dan naar FarmFun Essen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Gratis eBook

7 tips voor een geslaagd teamevenement

Laat je e-mailadres achter en ontvang ons gratis eBook: 7 tips voor een geslaagd teamevenement