• Beestige Groepsactiviteiten en FarmGames bij FarmFun - Teambuilding en Feestjes

  Groepsactiviteiten

  groepsactiviteit buiten

  Bij FarmFun bieden we een uitgebreid assortiment groepsactiviteiten buiten aan voor teambuilding, vrijgezellen- of andere feesten. Onze Farm Games zijn ontworpen om het beste uit jouw team of groep te halen en ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige dag beleeft. Hieronder vind je meer informatie over onze activiteiten en extra's.

  Plan je groepsactiviteit
  groepsactiviteit buiten farm games

  Farm Games voor teamwork en plezier

  Onze Farm Games zijn de perfecte keuze voor een onvergetelijke dag met je team of groep. Tijdens de spellen voer je uitdagende denk- en doe opdrachten uit waarbij communicatie en samenwerking onmisbaar zijn. Het doel van de spellen is om als team te winnen en de begeerde trofee mee naar huis te nemen. Je groepsactiviteit buiten zal een superleuke ervaring vol plezier, spanning en competitie worden.

  Kies voor de Farm Expert Games als je een groepsactiviteit buiten zoekt voor een minder actief gezelschap. Hier komt iets meer denkwerk aan te pas, maar het is evenzeer competitief en zeer geschikt voor teambuildings. Want gedurende de spellen moet je de talenten van je teamleden ontdekken én goed benutten om eeuwige roem te oogsten.

  Vul de games aan met Bumperballen (of boek deze apart) voor extra sportieve groepsactiviteiten buiten.

  Ontdek onze activiteiten
  catering groepsactiviteiten buiten

  Maak je dag compleet

  Naast onze Farm Games bieden we ook verschillende extra's aan om je dag perfect te maken. De lekkernijen en fruit zijn voor iedereen inbegrepen (enkel voor de Farm Game pakketten). Bubbels bij de prijsuitreiking, luxe pakketten met streekproducten, een heerlijke barbecue of andere FarmFood opties zijn bij te boeken.

  Bekijk onze FarmFood

  Inspiratie nodig? Vraag onze gratis inspiratiegids aan

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties