• Groepsactiviteiten Antwerpen

  Groepsactiviteiten Antwerpen

  Zoek je naar groepsactiviteiten Antwerpen? Bij FarmFun vind je wat je zoekt! Kies uit onze Farm Games en Farm Expert Games voor een uitdagende en originele teambuilding of vrijgezellenfeest. Elk van onze spellen is gemaakt met het idee dat iedereen nog lang ‘naloeit’ over dit teamevent. Onze teambuildings en groepsactiviteiten staan voor koe-nnectie, koe-coonen en koe-mmunicatie voor een sterker kuddegevoel! Je haalt gewoon het beste uit je team of je groep.

  Plan je activiteit
  groepsactiviteiten Antwerpen

  Uitdagende groepsactiviteiten Antwerpen

  De Farm Expert Games zijn het meest populaire programma en ideaal bij gevarieerd publiek. Het programma bestaat uit een zestal proeven op de boerderij of in de wei. Ze worden uitgevoerd onder luide aanmoedigingen van teamgenoten en verbaasde blikken van onze koeien.

  Tijdens de groepsactiviteiten dagen we jou en je collega’s uit met knallende denk- en doe-opdrachten om het beste uit jezelf te halen. Wil je met je team de overwinning behalen en eeuwige roem op kantoor verwerven? Ontdek en benut dan de talenten van elk teamlid. Farm Expert Games  zijn inclusief lekkernijen en fruit voor iedereen en uit te breiden met FarmFood en andere opties.

  Voor vrijgezellenfeesten raden we de Farm Games aan en het Bumperballen.

  Boek je activiteit
  Groepsactiveiten Antwerpen

  Onbezorgd genieten

  Wij zorgen voor een maximaal ontzorgde organisatie en veel afwisseling. Onze hoge tevredenheidsscore bij deelnemers is te danken aan de hoge funfactor en enthousiaste begeleiders. Leer elkaar echt beter kennen tijdens een dag vol plezier bij FarmFun!

   

  Kortom, als je op zoek bent naar leuke en uitdagende groepsactiviteiten in Antwerpen, dan is FarmFun de perfecte keuze! Onze Farm Expert Games bieden een geweldige manier om samen te werken, te communiceren en elkaar beter te leren kennen, terwijl je geniet van een dag vol plezier en ontspanning. Met onze enthousiaste begeleiders en uitstekende faciliteiten ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Boek vandaag nog je groepsactiviteit bij FarmFun en maak van je dag een koe-le belevenis!

  Boek je activiteit

  Inspiratie nodig? Vraag de gratis inspiratiegids aan! 

  Inspiration Guide mockup

  Er is altijd een FarmFun in je buurt

  FarmFun is verspreid over heel Vlaanderen en diepgeworteld in elke Vlaamse provincie, maar intussen ook actief in Nederland. Wie de plak zwaait op elk van de boerderijen? Onze melkkoeien! Terwijl zij naar het hilarisch gestuntel van jou en je koe-llega's of vrienden kijken, bezorgen onze Chief Executive Farmers en onze spelbegeleiders jullie een farmtastische dag.

  onze locaties